Έρχονται φεστιβάλ αθλητισμού και «ανοιχτά σχολεία» στη Λάρισα

12:56 1/6/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Δυο ειδήσεις έφερε μαζί του στο στούντιο της ΕΡΤ Λάρισας ο Γιώργος Κωσταρόπουλος, εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού του δ.Λαρισαίων και πρόεδρος του ΕΑΚΛ.

?

Ένα διήμερο φεστιβάλ αθλητισμού τον Σεπτέμβριο δρομολογείται αυτή την ώρα από τον Δήμο, με σκοπό παιδιά και γονείς να γνωρίσουν αθλήματα και να βάλουν στη ζωή τους τη γυμναστική. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία με την καθοδήγηση πτυχιούχων γυμναστών να δοκιμάσουν το kick-boxing, το μπάσκετ,

το βόλεϋ, τον στίβο και πολλά ακόμη αθλήματα.
Επίσης, μετά την επιτυχία του πιλοτικού προγράμματος «ανοιχτές αυλές» πέρυσι και κατα το όποιο 1500 παιδιά γυμνάστηκαν στις αυλές επιλεγμένων σχολείων σε ώρες εκτός σχολικού ωραρίου υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση γυμναστών, για την ερχόμενη περίοδο Απριλίου-Οκτωβρίου 2019, θα επιχειρηθούν τα «ανοιχτά σχολεία».
Δηλαδή, 5-6 σχολικές μονάδες της Λάρισας θα παραμένουν ανοιχτές μετά το σχόλασμα των μαθητών και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όχι μόνο με γυμναστές στις αυλές αλλά και με φύλακες και κάποιο προσωπικό προκειμένου τα παιδιά να έχουν πρόσβαση και στις βιβλιοθήκες των σχολείων.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα