Η ραδιοφωνική ομάδα του συλλόγου «Οικογένεια» του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη στην ΕΡΤ Χανίων (audio)

23:25 27/2/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Την δική τους εκπομπή έκαναν σήμερα στην ΕΡΤ Χανίων μέλη της ραδιοφωνικής ομάδας του Συλλόγου «Οικογένεια», του παραρτήματος Χανίων του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη. Στο στούντιο βρέθηκαν η κ. Δέσποινα Διακάκη και ο κ. Δημήτρης, που είναι γονείς – μέλη του συλλόγου, καθώς και η ψυχολόγος του Παραρτήματος κ. Δανάη Ράφτη.
Στη διάρκεια της εκπομπής οι γονείς μίλησαν ανοιχτά για τις αγωνίες, τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στη μάχη που δίνουν, μαζί με τα παιδιά τους, ενάντια στις εξαρτήσεις.
Μία φορά το μήνα τα μέλη της ραδιοφωνικής ομάδας του

συλλόγου «Οικογένεια» θα μιλούν δημόσια, μέσα από τις συχνότητες της ΕΡΤ Χανίων και θα μοιράζονται με τους ακροατές προσωπικά βιώματα και προβληματισμούς γιατί, όπως είπαν, η ανταλλαγή εμπειριών είναι σημαντική στην δύσκολη προσπάθεια της απεξάρτησης.

Παράλληλα αναφέρθηκαν στην πολύ σημαντική βοήθεια και στήριξη που προσφέρει το ΚΕΘΕΑ Αριάδνη, που με ελάχιστο προσωπικό, αλλά με επιστημονική επάρκεια, καλύπτει πάνω από 180 περιπτώσεις εξαρτήσεων αυτή τη στιγμή στα Χανιά.
Ο Σύλλογος «Οικογένεια» δραστηριοποιείται παράλληλα και σε πλήρη συνεργασία με το Παράρτημα του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη, ενώ έχει καταφέρει να αποτελεί ουσιαστικό στήριγμα και να προσφέρει επικοινωνία, ελπίδα και διεξόδους στις οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις εξαρτήσεις.
Ακούστε την εκπομπή:

Keywords
Τυχαία Θέματα