Διέρρευσε η έκθεση της αστυνομίας για τα επεισόδια στην Τούμπα


Δύο περίπου 24ωρα μετά το παιχνίδι της Τούμπας η "αντιδικία" ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού μαίνεται.

Στο επίσημο έγγραφο της Αστυνομίας τονίζεται ότι τα επεισόδια έλαβαν χώρα αρκετά μακριά από το γήπεδο.

Συγκεκριμένα, στην έκθεση αναγράφονται οι οδοί Κλεάνθους και Γρηγορίου Λαμπράκη, που βρίσκονται σε μακρινή απόσταση από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Τούμπας.

Αναλυτικά το επίμαχο σημείο που αναγράφεται ξεκάθαρα:

Κατά

την αποχώρηση των φιλάθλων από το γήπεδο της Τούμπας, έλαβαν χώρα τα παρακάτω:

-Κατά το χρονικό διάστημα από την 21.05 εώς 22.00 ώρα, επί της οδού Κλεάνθους από το ύψος του γηπέδου εώς την συμβολή με την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, περίπου τριακόσιοι οπαδοί της ομάδας του ΠΑΟΚ που συγκεντρώθηκαν εξωτερικά των θυρών 1, 2, και 3 του γηπέδου στη θέα των στατικών Αστυνομικών Δυνάμεων και των Δυνάμεων της Δ.Α.Ε.Θ κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους και με ενωμένες δυνάμεις και ψυχικό δεσμό προέβησαν σε ρίψεις πετρών, γυάλινων φιαλών, ξύλινων και μεταλλικών ράβδων σε βάρος τους. Οι Αστυνομικές Δυνάμεις της Δ.Α.Ε.Θ ενήργησαν με την απαιτούμενη χρήση δακρυγόνων μέσων και απώθησαν τα άτομα αρχικά στην οδό Κλεάνθους κι ακολούθως προς την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, απ΄όπου στη συνέχεια και μετά το πέρας των εκεί διαδραματισθέντων επεισοδίων οι άγνωστοι δράστες διέφυγαν προς διάφορες κατευθύνσεις.

Από τις ρίψεις των αντικειμένων εκ μέρους των άγνωστων δραστών προκλήθηκαν φθορές σε οχτώ (8) ασπίδες, δύο (2) κράνη και δύο (2) καλαμίδες των δυνάμεων της Δ.Α.Ε.Θ/Υ.Α.Τ., υλικές ζημιές σε ένα Υπηρεσιακό αυτοκίνητο (Ε.Α.24143 μάρκας NISSAN TERRANO), σε ένα Ι.Χ.Ε όχημα με αριθμό κυκλοφορίας PEK - 5027 και σε έξι (6) κάδους απορριμάτων.

Τέλος από τις ρίψεις των αντικειμένων που έλαβαν χώρα στις οδούς Κλεάνθους και Γρ.Λαμπράκη τραυματίστηκαν τρεις (3) Αστυνομικοί της Δ.Α.Ε.Θ/Υ.Α.Τ.

Keywords
Τυχαία Θέματα