Η ΕΣΕΕ επικροτεί την απόφαση του ΟΑΕΕ για την ρύθμιση των 100 δόσεων

15:16 25/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ικανοποιημένη από την απόφαση της διοίκησης του ΟΑΕΕ να «αναθερμάνει» την ρύθμιση των 100 δόσεων για τους μικρομεσαίους εμπόρους και επιχειρηματίες που έχουν ασφαλιστικές οφειλές δηλώνει η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

«Η συγκεκριμένη απόφαση κινείται απόλυτα στο πνεύμα της υποβοήθησης της επιχειρηματικότητας της χώρας μας μέσα στο πολύχρονο πλέον καθεστώς της κρίσης και της ύφεσης και η Συνομοσπονδία ελπίζει, αντίστοιχες πρωτοβουλίες να αναληφθούν και από το

Υπουργείο Οικονομικών για τις οφειλές προς το Δημόσιο, ώστε η ρύθμιση των 100 δόσεων να συνεχίσει να ισχύει ως «βοήθημα» των μικρομεσαίων επιχειρήσεων,» τονίζει η ΕΣΕΕ.

Με αφορμή την απόφαση της διοίκησης του ΟΑΕΕ, ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης κάλεσε την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών να πάρει ανάλογες πρωτοβουλίες, που θα παράσχουν και στους οφειλέτες του Δημοσίου αυτήν την τόσο σημαντική «ανάσα».

ο ίδιος συμπλήρωσε σε δήλωσή του: «Μία πρώτη κίνηση καλής θέλησης είναι η άμεση αναστολή της ισχύος των δυσμενών προϋποθέσεων που άρχισαν να εφαρμόζονται από 1/7/2016 και κάνουν πιο εύκολη την απένταξη καθώς και η επαναφορά της ισχύος της ρύθμισης των 100 δόσεων μέχρι 31/12/2017. Σε κάθε περίπτωση εμείς προτείνουμε στους αρμόδιους «κάντε το όπως ο ΟΑΕΕ».»

Keywords
Τυχαία Θέματα