Η εικόνα της πανδημίας σήμερα στη Λέσβο (audio)

15:07 20/11/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Την εικόνα που καταγράφεται στο δήμο Μυτιλήνης, μετά και το αυξημένο, το τελευταίο 20ημερο, ιικό φορτίο ,που δέχεται η Λέσβος, με 497 θετικά κρούσματα από την 1η Νοεμβρίου μέχρι χθες, έδωσε μιλώντας στην ΕΡΤ Αιγαίου, ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μυτιλήνης, Γιώργος Αλεξίου.

Χθες κλειστό έμεινε για λίγες ώρες το Κέντρο Υγείας Καλλονής προκειμένου να γίνει απολύμανση

στο χώρο, μετά τον εντοπισμό δύο θετικών κρουσμάτων σε γιατρό και νοσηλεύτρια της μονάδας. Σε τεστ υποβλήθηκε όλο το προσωπικό. Ο διευθυντής στο Κέντρο Υγείας και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Λέσβου, μιλώντας στην ΕΡΤ Αιγαίου, τόνισε “την αναγκαιότητα τήρησης των μέτρων.”

Μετά και τις εστίες κορονοϊού, που καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες σε Καλλονή, Βασιλικά και Σκαλοχώρι, ο δήμος Δυτικής Λέσβου έκανε απολύμανση σε διάφορα πολυσύχναστα σημεία της Καλλονής καθώς και στα χωριά. Μιλώντας στην ΕΡΤ Αιγαίου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Τεχνικών Έργων, Ανδρέας Αξής, αναφέρθηκε “στο έργο της ιχνηλάτησης των στενών επαφών των θετικών κρουσμάτων καθώς και της  ενημέρωσης των πολιτών, που είναι θετικοί στον κορονοϊό αλλά ασυμπωματικοί.”

The post Η εικόνα της πανδημίας σήμερα στη Λέσβο (audio) appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα