Προπόνηση σε καιρό Covid

13:54 20/11/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Την απόλαυση της προπόνησης μαζί με τις συμπαίκτριες εξακολουθεί να χαίρεται η Χριστίνα Ευαγγελία Τσιακίρη, αρχηγός της ομάδας μπάσκετ γυναικών του ΓΑΣ Κομοτηνή. Ο κορονοϊός και το δεύτερο lock down βέβαια της στέρησαν, όπως λέει,  την επαφή με την μπάλα και το παιχνίδι στο παρκέ του γηπέδου.

«Προσπαθούμε να συντηρηθούμε  σε κατάσταση καραντίνας.» δήλωσε η νεαρή αρχηγός και πρόσθεσε μιλώντας στην ΕΡΤ

Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» «Προς το παρόν το μόνο που έχουμε χάσει είναι το γήπεδο του μπάσκετ. Όλα τα υπόλοιπα που αφορούν την φυσική κατάσταση μπορούμε να τα κάνουμε. Δεν έχουμε την μπάλα στα χέρια μας και είναι το μεγαλύτερο αρνητικό.» Όπως λέει, κάθε φορά που επιστρέφει στο σπίτι νιώθει πιο ήρεμα και πολύ πιο όμορφα από ότι πριν. «Πάντα η άσκηση βοηθάει» τόνισε.

Και στο ερώτημα, «τι θα πρότεινε η ίδια σε όλους και όλες που περνούν, λόγω των περιοριστικών μέτρων, τις περισσότερες ώρες στο σπίτι;» απάντησε, πως «θα τους προέτρεπε να ζητήσουν την γνώμη ειδικού για την ενασχόληση με την γυμναστική… Να ζητήσουν πρόγραμμα άσκησης, αντί να κάθονται με το κινητό στο χέρι.» είπε χαρακτηριστικά προτρέποντας επίσης, «να διαβάζουν βιβλία ή απλά να περπατούν. Να κάνουν ό,τι τους κάνει χαρούμενους.»

Φώτο: Η νεαρή αρχηγός

Ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφίες: Μαρία Νικολάου

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα