Γρεβενά: Υποψηφιότητα Δ. Κουπτσίδη εκ νέου για το δήμο

09:53 24/7/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Την εκ νέου υποψηφιότητα του για το Δήμο Γρεβενών, ανακοίνωσε χθες Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018 σε συνέντευξη Τύπου, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Μαζί συνεχίζουμε» του δημοτικού συμβουλίου και πρώην δήμαρχος Δημοσθένης Κουπτσίδης.

«Θα είμαι παρόν στις Αυτοδιοικητικές εκλογές και η παράταξή μας, θα ξαναφέρει το χαμόγελο στα Γρεβενά» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουπτσίδης και έκανε λόγο για «χαμένες ευκαιρίες» την περίοδο που μας πέρασε, ενώ τόνισε ότι θα ζητήσει τη συνεργασία όλων για να ξαναγυρίσει σελίδα ο Δήμος

Γρεβενών.

Σε ότι αφορά την υπόθεση των μελετών των 6,5 εκ. ευρώ την περίοδο 2007-2010, για τις οποίες υπήρξε σχετική ερώτηση στη Βουλή από τον ανεξάρτητο βουλευτή Αχαΐας, Νικόλαο Νικολόπουλο, τόνισε ότι αυτές υπάρχουν, ενώ επισήμανε ότι ήδη υπάρχουν αμετάκλητα και τελεσίδικα Βουλεύματα από το Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας, τα οποία ελέχθησαν και από τον Άρειο Πάγο.

«Έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και είμαστε ανοιχτοί σε όλα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουπτσίδης, ο οποίος τόνισε ότι κάποιοι επιλέγουν τη «συκοφαντία» για προσωπικούς λόγους, σπιλώνοντας όχι μόνο τον ίδιο αλλά και άλλα πρόσωπα.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα