Γνωρίζοντας το RUGBY , ολυμπιακό άθλημα

14:51 30/4/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας σε συνεργασία με την ομάδα Rugby της ΑΕΛ Λάρισας και του γαλλόφωνου club Rugby της Αθήνας θα πραγματοποιήσει 2 συναντήσεις παρουσίασης αυτού του καινούριου ολυμπιακού αθλήματος την Τρίτη 8 Μαΐου και την Τετάρτη

9 Μαΐου και ώρα 19.00 στην αίθουσα του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας. Ο Παναγιώτης Κατσουλάρης είναι ο εμπνευστής-δημιουργός και προπονητής της ομάδας ενός τμήματος στην ερασιτεχνική ΑΕΛ και θα παρουσιάσει το νέο άθλημα που είναι τελείως διαφορετικό για τα δεδομένα της πόλης . RUGBY! Ναι… ήρθε στη Λάρισα το RUGBY.

Με ανακοίνωση το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας και το τμήμα Rugby της ΑΕΛ καλούν όποιον ή όποια θέλει να ασχοληθεί με ένα δυναμικό άθλημα να δοκιμάσει μια από τις προπονήσεις τους. Σίγουρα η εμπειρία θα είναι ανεπανάληπτη άλλα μπορεί να “κολλήσεις” όπως λένε. Το RUGBY σε δυναμώνει σωματικά και πνευματικά, αφού οι προπονήσεις είναι απαιτητικές ενώ οι αξίες του αθλήματος δημιουργούν καλύτερους χαρακτήρες.

«Θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι λέγοντας RUGBY δεν εννοούμε το άθλημα που βλέπουμε στις Αμερικάνικες ταινίες όπου οι αθλητές φοράνε κράνος, επωμίδες και κολάν. Το RUGBY έχει τις ρίζες του στην Αγγλία και είναι τελείως διαφορετικό από το American Football. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο 2410287508.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα