Σέρρες: Με διαφορετικές συγκεντρώσεις η επέτειος της Πρωτομαγιάς

13:35 30/4/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Με δύο διαφορετικές συγκεντρώσεις και μια προσυγκέντρωση την ίδια ώρα θα τιμηθεί η επέτειος της Εργατικής Πρωτομαγιάς αύριο στις Σέρρες.

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Σερρών και το Ν.Τ της ΑΔΕΔΥ Σερρών θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο στις 10.30 το πρωί μπροστά από τα γραφεία του Εργατικού Κέντρου. OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Για τους Έλληνες εργαζόμενους η Πρωτομαγιά

αποτελούσε και αποτελεί σταθμό και αφετηρία μνήμης, τιμής και αγώνα για τα βασικά και θεμελιώδη εργασιακά, κοινωνικά και ασφαλιστικά δικαιώματα των δυνάμεων της εργασίας, των συνταξιούχων, των ανέργων» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑπεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει στις 10.30 το πρωί στην πλατεία Ελευθερίας η τοπική γραμματεία Σερρών του ΠΑΜΕ «Ενάντια στην εκμετάλλευση και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο για την τελική νίκη των λαών». Σε σχετική ανακοίνωση κάλεσμα για συμμετοχή μεταξύ άλλων αναφέρεται: «Μόνο ο οργανωμένος ταξικός αγώνας μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για δουλειά, ζωή με δικαιώματα με βάση την εποχή μας και τις ανάγκες μας». Στη συγκέντρωση που διοργανώνει το ΠΑΜΕ συμμετέχει το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Σερρών, ο Σύλλογος κινητικά αναπήρων Ν.Σερρών και τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Αναπληρωτών αδιόριστων εκπαιδευτικών.
ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤα μέλη της «Πρωτοβουλίας για μια ταξική Πρωτομαγιά» θα πραγματοποιήσουν ανεξάρτητη απεργιακή προσυγκέντρωση στην πλατεία Κρονίου στις 10.30 το πρωί.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα