Γ.Κύρτσος: «Βέβαιη η επίτευξη συμφωνίας με τους δανειστές» (audio)

15:57 16/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Βέβαιη» θεωρεί την επίτευξη συμφωνίας με τους δανειστές ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος. Όπως δήλωσε, μιλώντας την Πέμπτη (16/2/2017) στον 102 fm της ΕΡΤ3 και τους Ασπασία Βούζη και Βασίλη Πεκλάρη, «θα είναι πολύ σκληρή, αλλά καλύτερη από μη συμφωνία». Σε αντίθετη περίπτωση, επεσήμανε, «θα καταστραφούμε με τη μέθοδο του 2015».

Παράλληλα, επανέλαβε πως η βασική του θέση είναι υπέρ του κλεισίματος της αξιολόγησης, ενώ διευκρίνισε ότι το θέμα των εκλογών δεν αποτελεί προτεραιότητα.

Ανέφερε ότι υπάρχει κόπωση με το

ελληνικό ζήτημα. «Οι πάντες είναι σε μια κατάσταση σύγχυσης. Brexit, Τραμπ, άνοδος της ακροδεξιάς, όλα μας έχουν βάλει κάπως σε δεύτερη μοίρα, κι αυτό είναι καλό και κακό» σημείωσε εξηγώντας «καλό, αν ξέρει η κυβέρνηση τι θέλει, να σπρώξει κάποια πράγματα απαρατήρητη, κακό γιατί αν δεν ξέρει θα μπούμε στην κατάψυξη και θα μας βγάλουν το φθινόπωρο του 2017».

Ερωτηθείς για τη θέση της κυβέρνησης ότι οι ευρωβουλευτές της ΝΔ σαμποτάρουν την ολοκλήρωση της αξιολόγησης λέγοντας στο Ευρωκοινοβούλιο ότι η μόνη λύση για τη χώρα είναι οι εκλογές, έκανε λόγω για έλλειψη στοιχειώδους πολιτικής σοβαρότητα υπογραμμίζοντας ότι «η κυβέρνηση αυτουπονομεύεται»

Keywords
Τυχαία Θέματα