Γιώργος Πλίτσης: Φαβορί το Βέλγιο, εντυπωσιασμένος με την Ιταλία

15:44 1/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Τις δικές του απόψεις για το EURO 2016 κατέθεσε στην ΕΡΤ Λάρισας ο Γιώργος Πλίτσης άλλοτε τερματοφύλακας της ΑΕΛ, του Ολυμπιακού και του Ηρακλή. Στο ερώτημα αν είναι ικανοποιημένος από το θέμα της πρώτης φάσης του EURO

ο βετεράνος τερματοφύλακας απάντησε ως εξής:

«100 % ικανοποιημένος όχι, αλλά είναι φυσιολογικό και ύστερα από τη τιτάνια προσπάθεια που κάνουν όλοι αυτοί οι ποδοσφαιριστές σε δύσκολα πρωταθλήματα, στην αρχή να μην παρακολουθούμε ότι καλύτερο θα περιμέναμε να δούμε. Από εδώ και πέρα τα παιχνίδια νοκ άουτ θα είναι διαφορετικά».

Η πρόκριση της Πορτογαλίας δεν τον ξάφνιασε παρά το γεγονός ότι η Πολωνία ήταν πιο καλή ομάδα, πίστευε ότι ο Σάντος είναι προπονητής που στα δύσκολα τα καταφέρνει
Για την σημερινή αναμέτρηση επεσήμανε: «Μία ομάδα που ξεκίνησε σαν φαβορί ήταν το Βέλγιο, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα απέναντι στην Ουαλία που έχει όντως καλή ομάδα».
Για το αυριανό παιχνίδι μεταξύ της Γερμανίας και της Ιταλίας ο Γιώργος Πλίτσης τόνισε: «Είμαι καθαρά εντυπωσιασμένος από την Ιταλία, είναι πραγματικά ομάδα που από τον τρόπο που τραγουδούν τον εθνικό της ύμνο και το πάθος που διαθέτει, αν πετύχει πρώτη γκολ, δύσκολα άλλη ομάδα θα μπορέσει να το ανταποδώσει, ακόμα και αν η Γερμανία είναι ομάδα που μπορεί για 95 λεπτά να παλεύει».
Για την Ισλανδία είπε: « Η Ισλανδία είναι ευχάριστη έκπληξη αλλά η διοργανώτρια Γαλλία έχει τους παίκτες να επικρατήσει απέναντι τους, ακόμα κι αν αυτοί απέκλεισαν τους Άγγλους».
Keywords
Τυχαία Θέματα