Βόλος: Παραχωρήση «ξεχασμένου» απορριμματοφόρου στη Σκόπελο

15:25 1/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ένα καινούργιο απορριμματοφόρο, αλλά «ξεχασμένο» χωρίς πινακίδες στο αμαξοστάσιο της Πορταριάς αποστέλλει ο Δήμος Βόλου στο δήμο Σκοπέλου με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως. Για το συγκεκριμένο απορριμματοφόρο είχε βεβαιωθεί πρόστιμο 10.600 ευρώ, τόσο στο δήμο όσο και στον οδηγό.

Ο δήμος Σκοπέλου αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την αποκομιδή των απορριμμάτων λόγω του πρόσφατα υπέστησαν ζημιές δύο οχήματα και γι αυτό ο δήμος Βόλου έσπευσε να συνδράμει. Στη

σημερινή συνεδρίαση, ο σύμβουλος της «Δύναμης Βόλου» Τέλης Δουλόπουλος ενημέρωσε το σώμα ότι το συγκεκριμένο απορριμματοφόρο δεν είχε πινακίδες κυκλοφορίας, γεγονός που επιβεβαίωση η αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βιολέτα Καντόλα. Όπως εξήγησε, το αυτοκίνητο, αν και καινούργιο «κοιμόταν» στο Πολυδύναμο Κέντρο Πορταριάς, από το 2010, διότι κυκλοφορούσε χωρίς πινακίδες και είχε βεβαιωθεί πρόστιμο 9.100 € στο Δήμο Βόλου και 1.500 € στον οδηγό.

Την επίθεση συμβούλων της πλειοψηφίας δέχθηκε ο Ν. Στόικος της «Επιλογής Ευθύνης» όταν διερωτήθηκε γιατί ο Δήμος δεν μπορεί να πληρώσει 9.

Keywords
Τυχαία Θέματα