Γιώργος Κάκκο: «Εμείς θα φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο».

15:07 26/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Νίκη και μόνο νίκη θέλει ο Πανσερραϊκός στο αυριανό παιχνίδι κυπέλλου (στις 3:00μμ στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών) με αντίπαλο τον Κισσαμικό.

Αυτό τόνισε σε συνέντευξη του στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών ο Γιώργος Κάκκο. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε για τα δύο παιχνίδια της ομάδας του σε κύπελλο και πρωτάθλημα αλλά και για την φετινή προετοιμασία του Πανσερραϊκού. Ο Γιώργος Κάκκο είπε:

-Για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Κισσαμικό:

«Το θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θέλουμε

πάση θυσία τη νίκη, δεν έχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς. Σίγουρα το πρωτάθλημα είναι πιο σημαντικό αλλά και ο θεσμός του κυπέλλου είναι σημαντικός για εμάς τους ποδοσφαιριστές αλλά και για την ομάδα η οποία με μια καλή πορεία ακούγεται σε όλη την Ελλάδα. Επίσης μια νίκη στο κύπελλο μας κάνει να έχουμε καλύτερη ψυχολογία στο πρωτάθλημα».

– Για την έναρξη του πρωταθλήματος και το πρώτο παιχνίδι τη Δευτέρα με τον Πανελευσινιακό:

«Χαρήκαμε όλοι που μάθαμε ότι ξεκινάει το πρωτάθλημα. Το περιμέναμε τόσο καιρό. Εμείς δουλέψαμε όλο αυτό το διάστημα και πρέπει να μπούμε και σε ρυθμούς αγώνων. Αυτή η αναμονή επηρέαζε όλους τους παίκτες και όλες τις ομάδες. Μετά από κάποια στιγμή ήρθε η κούραση σε όλους μας από τα φιλικά παιχνίδια και περιμέναμε την έναρξη και τους επίσημους αγώνες. Είμαστε πανέτοιμοι για τα πρώτα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, προετοιμαζόμαστε για αυτό το παιχνίδι πάρα πολύ καιρό, το περιμέναμε πάρα πολύ με μεγάλη ανυπομονησία, είμαστε έτοιμοι και πιστεύω θα πάρουμε ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα».

-Για τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας στα τελευταία φιλικά:

«Επηρέασαν όλα αυτά που είπαμε αλλά θα μπορούσαμε κάποια από αυτά να τα κερδίσουμε. Πιστεύω ότι δεν ήμασταν εμείς σοβαροί στα τελευταία φιλικά παιχνίδια που δώσαμε. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά τα φιλικά, ήταν ένα τέλειο ξεκίνημα που μας έδωσε ψυχολογία και θα προτιμούσαμε μετά τα πρώτα φιλικά παιχνίδια που δώσαμε να ξεκινούσε το πρωτάθλημα γιατί είχαμε πάρα πολύ καλή ψυχολογία. Και τώρα όμως είμαστε καλά, η είδηση της έναρξης του πρωταθλήματος και η δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση ανέβασε την ψυχολογία μας και είμαστε έτοιμοι. Δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

-Για το πρόβλημα του γκολ:

«Το γκολ φέρνει βαθμούς, τις νίκες και όλα. Θα λυθεί αυτό το πρόβλημα. Θα έρθουν και τα γκολ. Δουλεύουμε πάρα πολύ με τον προπονητή μας κι ελπίζω να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε γκολ και την Πέμπτη και τη Δευτέρα με τον Πανελευσινιακό και να πάρουμε τις νίκες για την ομάδα. Είναι και θέμα τύχης το γκολ που δεν την είχαμε σε κάποια παιχνίδια. Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό, είμαστε μια οικογένεια όλοι μαζί, ο ένας βοηθάει τον άλλον και για αυτό είμαστε πάρα πολύ καλή ομάδα».

-Για το αν υπάρχει το άγχος της πρεμιέρας:

«Σίγουρα το άγχος υπάρχει. Δεν έχουμε όμως να φοβηθούμε τίποτα. Παίζουμε στο γήπεδο μας. Έρχεται μια καλή ομάδα(Σ.Σ. Πανελευσινιακός). Εμείς θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Εμείς θέλουμε κάθε αγωνιστική τη νίκη για να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Και σε κάποια παιχνίδια αν δεν μπορούμε να πάρουμε τη νίκη, τουλάχιστον να μην χάνουμε. Να μην χάνουμε βαθμούς καθόλου».

-Για ποιο λόγο επέλεξε τον Πανσερραϊκό ενώ τον ήθελαν κι άλλες ομάδες:

«Ναι, είχα προτάσεις από ομάδες, προτίμησα τον Πανσερραϊκό όμως γιατί είναι μια μεγάλη ομάδα με κόσμο με βαριά φανέλα και πιστεύω ότι ήταν το καλύτερο για μένα».

-Για το ότι είναι δανεικός από τον ΠΑΟΚ:

«Είναι μεγάλη μου τιμή το ότι ο Πανσερραϊκός με κάλεσε να παίξω με τη φανέλα του, το μυαλό μου είναι μόνο στον Πανσερραϊκό, βέβαια παρακολουθώ και υποστηρίζω τον ΠΑΟΚ, ανήκω στον ΠΑΟΚ αλλά αυτή τη στιγμή για μένα είναι μόνο ο Πανσερραϊκός. Το μυαλό μου είναι μόνο στον Πανσερραϊκό. Εγώ θέλω να δείξω εδώ τι αξίζω και να παίξω για τη φανέλα του Πανσερραϊκού».

-Για τον κόσμο του Πανσερραϊκού:

«Γνωρίζω ότι ο Πανσερραϊκός έχει πολύ κόσμο. Έχουν δίκαιο και οι φίλαθλοι, είναι φυσιολογικό να κουραστούν με τόσα φιλικά παιχνίδια. Έτσι στα τελευταία παιχνίδια δεν είχαμε πολύ κόσμο. Ελπίζουμε να έρθουν την Πέμπτη, να κερδίσουμε τον Κισσαμικό γιατί είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και τη Δευτέρα για το πρωτάθλημα να έρθουν περισσότεροι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τον κόσμο ξανά πίσω στο γήπεδο. Δεν είναι εύκολο αλλά ελπίζω να το καταφέρουμε. Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας να μας βοηθήσει σε πρωτάθλημα και κύπελλο να πάμε την ομάδα εκεί που της αρμόζει».

Χωρίς τρεις με Κισσαμικό

Ο Πανσερραϊκός υποδέχεται την Πέμπτη (27/10, 15:00) τον Κισσαμικό για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου. Ο Παναγιώτης Διλμπέρης άφησε εκτός αποστολής τον τραυματία Γκατσέσα, τον τιμωρημένο Τσελεπίδη και τον ανέτοιμο Παπατζίκο. Στη 18άδα των «λιονταριών» για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιά βρίσκονται οι: Ντουπρέ, Φουσού, Μαφουτά, Στέβιτς, Τάντιτς, Μέλκας, Ανδρέου, Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Κανούλας, Καψάλης, Ρούτσης, Σιάκκας, Κάκκο, Τσιμίκας, Τσουβαλτσίδης, Τσούτσης και Χατζηδημητρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα