Γιώργος Ασημάκης: «Μας φοβίζει μόνο ο κακός μας εαυτός»

23:17 3/5/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Στη μάχη των πλέι-οφ του πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. ρίχνεται ο ΑΟΣ που θα αντιμετωπίσει το Σάββατο εκτός έδρας τον Αστέρα Καβάλας.

Οι «πράσινοι» πρέπει να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους στις αναμετρήσεις με τον Αστέρα, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη πρόκριση στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Η ομάδα της Καβάλας είναι το φαβορί αφού έχει το πλεονέκτημα της έδρας αλλά οι Σερραίοι απέδειξαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς ότι όταν είναι σε καλή μέρα μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και μεθαύριο το «τριφύλλι» θα προσπαθήσει να κάνει το

«μπρέικ», για να έχει μετά το πάνω χέρι στα μεταξύ τους παιχνίδια. Από τη συνάντηση θα απουσιάσει για προσωπικούς λόγους ο αρχηγός της σερραϊκής ομάδας, Γιώργος Χορτομάρης. Αντιθέτως, ο Καρακώστας θα ενισχύσει κανονικά το «τριφύλλι». Τερζής (ίωση), Δεληγιάννης (πρόβλημα στη μέση) και Λαδιάς (ενοχλήσεις στη γάμπα) είναι εξαιρετικά αμφίβολοι.

Γιώργος Ασημάκης: «Να το ευχαριστηθούμε»

Ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες του ΑΟΣ και πρώτος σκόρερ της ομάδας, ο Γιώργος Ασημάκης μιλώντας για το παιχνίδι είπε: «Ο Αστέρας είναι μια ομάδα που αποτελείται από 3-4 έμπειρους παίκτες και από αρκετούς νεαρούς σε ηλικία καλαθοσφαιριστές. Εμείς το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαμε κάποια θέματα με τραυματισμούς, αλλά πιστεύω ότι θα τα ξεπεράσουμε και θα εμφανιστούμε πάνοπλοι. Από την πλευρά μας το μόνο που πρέπει να προσέξουμε είναι ο έλεγχος του ρυθμού. Μπορεί να είναι σύνηθες και κοινότυπο αυτό που θα πω, αλλά μόνο ο κακός μας εαυτός μας φοβίζει. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να ευχαριστηθούμε μια ωραία και σκληρή σειρά αγώνων».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα