Για ποδοσφαιρικό αλισβερίσι μεταγραφών κάνει λόγο ο Β.Κικίλιας

10:45 22/1/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε διαμορφούμενη πλειοψηφία του τρόμου και των συναλλαγών, αναφέρθηκε σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο τομεάρχης Εθνικής ‘Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας.

Ο τομεάρχης της ΝΔ μίλησε για ένα, ποδοσφαιρικό αλισβερίσι μεταγραφών που δίνει την εντύπωση ότι είμαστε στο κατώτατο επίπεδο, , επισημαίνοντας παράλληλα ότι «είναι μεγάλο πρόβλημα για τη χώρα όταν ένας πρωθυπουργός παρακολουθεί εμβρόντητος στο υπουργικό του συμβούλιο, τον υπουργό Εξωτερικών κ. Κοτζιά

και τον υπουργό ‘Αμυνας κ. Καμμένο, να ανταλλάσσουν μεταξύ τους πολύ σοβαρές κατηγορίες για χρηματισμό στο πλαίσιο της συμφωνίας των Πρεσπών».

Ο κ. Κικίλιας υποστήριξε επίσης ότι ο Α.Τσίπρας με τη συμφωνία των Πρεσπών προσπάθησε να διαλύσει τη Νέα Δημοκρατία και, αφού απέτυχε , προσπάθησε να το κάνει στην κεντροαριστερά για να φτιάξει μια νέα συμμαχία «προθύμων», τονίζοντας παράλληλα ότι «η ΝΔ έχει κοινοβουλευτικά όπλα που μπορεί να χρησιμοποιήσει».

Επισήμανε, επίσης, ότι «είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε ένα minimum αξιακό και ηθικό, ώστε όταν θα έρθει μια δυσκολία πάνω σε αυτό να χτίσουμε μια εθνική συμφωνία. Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δε μπορεί να χτιστεί κανένα minimum συνεννόησης με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Βολές επιφύλαξε ο βουλευτής της ΝΔ , και για τον πρόεδρο της Βουλής λέγοντας ότι «ο κ. Βούτσης προσπαθεί να κρατήσει μειλίχιο ύφος, αλλά στον τρόπο που λειτουργεί υπηρετεί την κυβερνητική παράταξη παρά τον ρόλο του προέδρου της Βουλής».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα