Έσωσε τη ζωή του Ερντογάν και τώρα γίνεται δήμαρχος

Την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Μαρμαρίδας ανακοίνωσε ο ξενοδόχος που το βράδυ του αποτυχημένου πραξικοπήματος στην Τουρκία φιλοξένησε/έκρυψε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για να μην πέσει στα χέρια των πραξικοπηματιών, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΣΙΓΜΑ στην Τουρκία Μαρία Ζαχαράκη.

Όπως λέει ο ίδιος, την πρόταση/εντολή να είναι υποψήφιος στις εκλογές της 31ης Μαρτίου τού την έδωσε ο ίδιος ο πρόεδρος Ερντογάν.

Ο

Σερκάν Γιαζιτζί ήταν μαζί με τον Τούρκο πρόεδρο επί 6 ώρες στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του Marmaris Grand Yazıcı Turban Oteli το βράδυ της 15ης Ιουλίου του 2016.

Την ανακοίνωση την έκανε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Instagram, εξαγγέλλοντας, παράλληλα, και το πρόγραμμά του, αν εκλεγεί. "Ως λάτρης της πεζοπορίας, υπόσχομαι να γίνω ο δήμαρχος-προστάτης των ζώων και της φύσης. Σκοπός μου δεν είναι να γίνω δήμαρχος, αλλά ο αδελφός και ο φίλος όλων των κατοίκων της Μαρμαρίδας. Το μόνο πράγμα που δεν αλλάζει, είναι η αλλαγή", είναι το σύνθημα του υποψήφιου δημάρχου του τουρκικού θερέτρου.

Çok değerli komşularım, AK Parti Marmaris Belediye Başkanı Adayı olarak sizlerin huzuruna çıkıyorum. Bu yeni dönemde Marmaris’te yaşayan insanların, bir hayvan sever olarak hayvanların ve doğanın başkanı olacağıma söz veriyorum. Amacım belediye başkanı olmaktan ziyade tüm Marmarislilerin gönlündeki başkan, abi, kardeş ve arkadaş olabilmektir. Sonucun güzel olacağına emin olduğum bu yolda Marmaris’te görmek istediğiniz hizmetleri paylaşmanızı rica ediyorum. “Değişmeyen tek şey, değişimin kendisidir.”

A post shared by Serkan YAZICI (@serkanyaziciofficial) on

Jan 20, 2019 at 6:32am PST

Keywords
Τυχαία Θέματα