Τέλος ο Παπαδόπουλος λόγω της χειροδικίας

09:22 22/1/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Ακριβά στοίχισε στον προπονητή του ΟΦΗ, Νίκο Παπαδόπουλο, η χειροδικία σε βάρος του γενικού αρχηγού του Παναιτωλικού, Χρήστου Κουτσοσπύρου, στα αποδυτήρια του γηπέδου «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», κατά την έξοδο των δύο ομάδων για το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της Κυριακής.

Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ έχει δείξει εδώ και καιρό ότι διακατέχεται από μια άλλη νοοτροπία, όσον αφορά στις συμπεριφορές των στελεχών

και του προσωπικού της. Το έχει δείξει με τις δηλώσεις και ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας, Μιχάλης Μπούσης.
Μετά τη λήξη του νικηφόρου αγώνα με τον Παναιτωλικό το κλίμα στα αποδυτήρια του ΟΦΗ ήταν βαρύ, όλα έδειχναν ότι η ενέργεια του Νίκου Παπαδόπουλου να χτυπήσει τον κ. Κουτσοσπύρο δεν θα γινόταν αποδεκτή, παρά τη συγνώμη που ζήτησε.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ο οποίος στήριξε τον προπονητή μετά το άσχημο αποτέλεσμα με τον Πανιώνιο, αυτή τη φορά ήταν απόλυτος. «Τέτοιες συμπεριφορές δεν ταιριάζουν στον ΟΦΗ και στη νοοτροπία που πρέπει να διέπει την ομάδα», φέρεται να είπε στους συνεργάτες του στη διοίκηση και το τέλος της συνεργασίας με το Νίκο Παπαδόπουλο είχε φτάσει.
Απέμενε μόνο η επίσημη ανακοίνωση που ήρθε αργά χθες το βράδυ και στην οποία αναφέρεται: «Η ΠΑΕ- ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, κ. Νίκο

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα