Φλώρινα: Κ.Σέλτσας: Στη τελική ευθεία για την υδροδότηση της Μελίτης

10:04 14/3/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Η υδροδότηση της Τ.Κ. Μελίτης και της ευρύτερης περιοχής μπαίνει στην τελική ευθεία στο υδραγωγείο της Δημοτικής Ενότητας Μελίτης του Δήμου Φλώρινας από τον ταμιευτήρα του φράγματος Σκοπού – Παπαδιάς. Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 585.000 ευρώ και η ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής προσφορών του διαγωνισμού είναι η 2η Απριλίου 2019. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Κώστας

Σέλτσας «με την προκήρυξη του διαγωνισμού αυτού του μεγάλου έργου, που θα έχει σημαντικό αναπτυξιακό αποτύπωμα για την περιοχή, ανοίγει ο δρόμος για την υδροδότηση του πρώην Δήμου Μελίτης αλλά και η υποχρέωση διάθεσης νερού από τον Ταμιευτήρα Παπαδιάς, για μόνιμη οικολογική παροχή και για άρδευση, εντός της αρδευτικής περιόδου Μαΐου – Σεπτεμβρίου».

Το έργο περιλαμβάνει την προμήθεια, κατασκευή, βιομηχανοποίηση, δοκιμές στα εργοστάσια, μεταφορά και αποθήκευση στον τόπο του έργου, συναρμολόγηση, ανέγερση, εκτέλεση δοκιμών και θέση σε λειτουργία αντλητικών συγκροτημάτων, χαλύβδινου αγωγού μεταφοράς νερού, δικλίδων, ηλεκτρικών πινάκων ισχύος και αυτοματισμού, συστήματος εποπτείας, ελέγχου και απόκτησης πληροφοριών (SCADA), λοιπού βοηθητικού Η/Μ εξοπλισμού, καλωδίου οπτικών ινών, κατασκευή φρεατίου φόρτισης και συναφή έργα, που θα εγκατασταθούν στο κτίριο του Αντλιοστασίου, που έχει κατασκευαστεί δίπλα στον Μικρό ΥΗΣ Παπαδιάς.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα