ΕΡΤ3 – Ο τόπος της καρδιάς μας – Δραματική οικογενειακή σειρά (trailer)

08:05 14/3/2019 - Πηγή: ΕΡΤ
Καθημερινά στις 15:00
«HEARTLAND»

Έτος παραγωγής: (2007)

Δραματική οικογενειακή σειρά, Καναδικής παραγωγής που θα ολοκληρωθεί σε 18 ωριαία επεισόδια (Γ’ ΚΥΚΛΟΣ-2008).Η σειρά HEARTLAND βασίζεται στο best seller μυθιστόρημα του Lauren Brooke και περιγράφει την ταραχώδη ζωή της δεκαεξάχρονης Amy Fleming, καθώς αγωνίζεται να εξισορροπήσει τις κοινωνικές, ρομαντικές και συναισθηματικές πιέσεις της εφηβείας μετά από ένα τραγικό ατύχημα της μητέρας της, Marion. Η Heartland είναι ένα αγρόκτημα αλόγων που βρίσκεται στην ύπαιθρο της Alberta,
που η Amy αποκαλεί σπίτι της. Η Amy έχει κληρονομήσει την ικανότητα της μητέρας της να ακούει τα άλογα και τους ανθρώπους και να κατανοεί τι πραγματικά χρειάζονται. Μετά το θάνατο της μητέρας της, η Amy προσπάθησε να φτιάξει την σχέση της με την αδελφή της Lou, η οποία εγκατέλειψε τη δουλειά της για να έρθει στο σπίτι και να βοηθήσει στη διαχείριση της Heartland. Η επιστροφή του αποξενωμένου πατέρα τους, Tim που ξαναμπήκε στη ζωή τους όταν έμαθε για θάνατο της Marion θα προκαλέσει μπερδέματα.

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στη διεύθυνση >, την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες

Eπεισόδιο 16: Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ [Spin Out!]

Ο Caleb αγωνίζεται να θεραπεύσει τις σωματικές και συναισθηματικές πληγές του από το τρομερό του ατύχημα στο rodeo, ενώ η Amy προσπαθεί να τον ανεβάσει και πάλι σε άλογο. Όταν ο Tim αναγνωρίζει ότι ο Caleb αναμειγνύει χάπια πόνου με μπύρα, προσπαθεί να βγάλει τον Caleb από τους δαίμονες του. Εν τω μεταξύ, ο Jack και η Lisa εξετάζουν τον καλύτερο τρόπο να ενημερώσουν την οικογένειά τους για τη δέσμευσή τους, αλλά αναρωτιούνται για την απόφασή τους να παντρευτούν. Η Mallory προσπαθεί να ταιριάζει με τον Jamie και τους νέους φίλους.

Παραγωγή: Καναδά
Παίζουν: Amber Marsall, Shaun Johnston, Graham Wardle, Michelle Morgan.

Δείτε το trailer
Keywords
Τυχαία Θέματα