Φενερμπαχτσέ για Ντουρμάζ, Μιλιβόγεβιτς

20:51 12/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε μία περίοδο που ο Ολυμπιακός κάνει επαφές για να ενισχυθεί, υπάρχει ενδιαφέρον και για δικούς του παίκτες, από ομάδες του εξωτερικού. Όπως αυτό της Φενερμπαχτσέ του Βίτορ Περέιρα για τους Λούκα Μιλιβόγεβιτς και Τζίμι Ντουρμάζ.

Ο Πορτογάλος πρώην προπονητής των «ερυθρόλευκων» είχε και πέρσι στη λίστα του τους δύο ποδοσφαιριστές, προσπάθησε να πάρει κυρίως τον διεθνή Σέρβο μέσο, ωστόσο η πρόταση του τουρκικού συλλόγου είχε απορριφθεί. Φέτος, φαίνεται ότι θα επιχειρήσει ξανά να τον

αποκτήσει, μαζί με τον Σουηδό μεσοεπιθετικό, που είναι στο EURO 2016 στη Γαλλία. Σύμφωνα με δημοσίευμα στον τουρκικό Τύπο, ο πρόεδρος της Φενερμπαχτσέ, Αζίζ Γιλντιμίρ θα έρθει στην Αθήνα για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή των δύο ποδοσφαιριστών με τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, Μιλιβόγεβιτς και Ντουρμάζ κοστολογούνται με 10 εκατομμύρια ευρώ και οι Τούρκοι θα ξεκινήσουν τις συζητήσεις από τα έξι εκατομμύρια.
Όλα αυτά δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν κανέναν βασικό ποδοσφαιριστή τους, αν η προσφορά δεν είναι μεγάλη. Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρσι, όταν είχε κάνει πρόταση η Φενερμπαχτσέ για τον Μιλιβόγεβιτς, η απάντηση των Πειραιωτών ήταν ότι μπορεί να γίνει συζήτηση με ποσό που θα υπερβαίνει τα 10 εκατομμύρια!
Keywords
Τυχαία Θέματα