Εξιχνιάστηκε η διπλή δολοφονία στο Αλιβέρι Εύβοιας

19:59 2/6/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Διπλό έγκλημα αποκαλύφθηκε στο Αλιβέρι. Ένας 56χρονος γυναικολόγος και η σύζυγός του βρέθηκαν άγρια δολοφονημένοι στο σπίτι τους. Για τη δολοφονία συνελήφθη ένας 23χρονος αλλοδαπός πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος εργαζόταν περιστασιακά στην οικογένεια, ο οποίος συνελήφθη και ανακρίνεται ως κύριος ύποπτος. Συνελήφθησαν ακόμα έξι ομοεθνείς του για υπόθαλψη εγκληματία. Ο 23χρονος τις τελευταίες ώρες είχε προσαχθεί και ανακρινόταν από
την αστυνομία.

Σε χρόνο ρεκόρ η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του δράστη που της διπλής στυγερής δολοφονίας του ανδρόγυνου στην ακτή Νηρέως στο Αλιβέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικών πηγών, ο 23χρονος απο το Πακιστάν ήταν το πρόσωπο «κλειδί» για την υπόθεση αφού είχε κλειδί του σπιτιού που εργαζόταν περιστασιακά ως κηπουρός.

Στην κατοχή του οι αστυνομικοί της ασφάλειας Χαλκίδας βρήκαν μια κάτρα ανάληψης χρημάτων που άνηκε στον 56χρονο γυναικολόγο και θύμα του Πακιστανού.

Όλα ξεκίνησαν όταν η κόρη του ανδρόγυνου που ζει στην Αθήνα, καλούσε συνεχώς στα τηλέφωνα των γονιών της αλλά κανείς δεν απαντούσε. Η νεαρή γυναίκα μη έχοντας άλλη λύση τηλεφώνησε στο 100.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο Αλιβέρι, πέρασαν στο εσωτερικό του σπιτιού από τον μαντρότοιχο και τότε αντίκρισαν την 54χρονη γυναίκα στον χώρο της πισίνας νεκρή.

Ο δράστης την είχε χτυπήσει πιθανό με μάρμαρο στο κεφάλι προκαλώντας της θανάσιμα τραύματα.

Οι αστυνομικοί όταν κατάφεραν να μπουν στο εσωτερικό του σπιτιού βρήκαν τον 56χρονο γυναικολόγο με καρφωμένο ένα ξύλο στην καρωτίδα.

Εντύπωση έκανε στους αστυνομικούς το γεγονός πως το σπίτι δεν είχε ίχνη διάρρηξης ούτε ήταν ανακατεμένο.

Αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις και ο ύποπτος Πακιστανός που είχε στην κατοχή του κλειδί του σπιτιού βρέθηκε μαζί με άλλους 6 ομοεθνής του που κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία.

Σχετικές ειδήσεις:

Έρευνες για την εξιχνίαση διπλής ανθρωποκτονίας στο Αλιβέρι της Εύβοιας

Keywords
Τυχαία Θέματα