Δήμος Βόλου: Καμπάνα 144.000 σε ιδιοκτήτη Λούνα Πάρκ

19:59 2/6/2013 - Πηγή: NewsBomb

Το ιλιγγιώδες ποσό των 144.000 ευρώ επέβαλε το Τμήμα Προσόδων του Δήμου Βόλου, μετά το πρωτόκολλο της αυτοψίας που έκανε η Δημοτική Αστυνομία σε επιχειρηματία από τα Τρίκαλα , που εγκατέστησε λούνα παρκ κατά το διάστημα λειτουργίας της Έκθεσης Επιχειρηματικό Πανόραμα που πραγματοποιήθηκε από 18 - 26 Μαΐου στο χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου του Δήμου Βόλου.

Το πρόστιμο επιβλήθηκε στον επιχειρηματία καθώς θεωρήθηκε ότι προχώρησε σε αυθαίρετη κατάληψη κοινόχρηστου

χώρου, χωρίς να του έχει δοθεί καμία σχετική άδεια από το Δήμο Βόλου. Αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου έλεγαν χθες ότι το πρόστιμο είναι σύμφωνο με τις ισχύουσες διατάξεις, καθώς, όπως ανέφεραν, σε ανάλογες παραβάσεις επιβάλλεται το πιο υψηλό τέλος που ισχύει στο Δήμο Βόλου (48 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο) το οποίο πολλαπλασιάζεται επί 3 .

Το πρόστιμο ανέρχεται στις 144.000 ευρώ καθώς ο χώρος που καταλήφθηκε αυθαίρετα από τον επιχειρηματία και ο οποίος επιμετρήθηκε από το μικτό συνεργείο της Δημοτικής Αστυνομίας και της ΕΛ.ΑΣ ανέρχονταν σε 1000 τετραγωνικά για την εγκατάσταση λειτουργίας του λούνα παρκ και 25 τα τετραγωνικά που αφορούσαν την κατάληψη χώρου για τη λειτουργία ψησταριάς με σουβλάκια που θα λειτουργούσε κατά τη διάρκεια της έκθεσης παραγωγικής φυσιογνωμίας του Νομού Μαγνησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον επιχειρηματία τον περιμένουν και άλλες μηνύσεις, καθώς για το θέμα του λούνα παρκ επιλήφθηκε και η Αστυνομία η οποία με τη σειρά της θα προχωρήσει και αυτή σε μηνύσεις κατά του επιχειρηματία.

Εφ. Ταχυδρόμος Θεσσαλίας

Keywords
Τυχαία Θέματα