Έστελναν στο εξωτερικό τα κλοπιμαία

09:07 1/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τρεις υπήκοοι Ρωσίας, ένας άνδρας και δύο γυναίκες, συνελήφθησαν χθες στη Χερσόνησο, κατηγορούμενοι για πέντε υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε εμπορικά καταστήματα της περιοχής.

Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι οι τρεις αλλοδαποί, είχαν αφαιρέσει διάφορα αντικείμενα από τουριστικά καταστήματα, καθ’ όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, τα οποία αφού τα συσκεύαζαν τα έστελναν ταχυδρομικώς σε χώρα του εξωτερικού, είτε τα μετέφεραν οι ίδιοι στο εξωτερικό.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τσάντες οι οποίες περιείχαν το χρηματικό ποσό των 175

ευρώ και διάφορα αντικείμενα (είδη ένδυσης, είδη καλλυντικών, αρώματα, γυαλιά ηλίου, πορτοφόλια κλπ), την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.
Ακολούθησε έρευνα σε χώρο που διέμεναν, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα είδη εμπορίου (είδη ένδυσης και υπόδησης, ηλεκτρονικές συσκευές, αλκοολούχα ποτά, τσιγάρα, κ.λπ.).
Τα εν λόγω είδη, έφεραν ετικέτες με την ενδεικτική τιμή πώλησης τους και τις επωνυμίες τους, επιπλέον βρέθηκαν πέντε (5) παραστατικά αποστολής δεμάτων (ειδών ένδυσης) από Ταχυδρομικό Υποκατάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα