«Ο Παράδεισος των Κυριών» – Νέα καθημερινή σειρά στην ΕΡΤ2

01:19 14/3/2019 - Πηγή: ΕΡΤ
Το 12ο και 13ο επεισόδιο της νέας ρομαντικής σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών», παραγωγής Ιταλίας 2015, μεταδίδει σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, η ΕΡΤ2 την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 στις 18:30.


Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Εμίλ Ζολά «Στην Ευτυχία των Κυριών», η ιστορία μας διαδραματίζεται στη δεκαετία του ’50, όταν γεννιέται η σύγχρονη Ιταλία. Είναι η δεκαετία του οικονομικού θαύματος, υπάρχει δουλειά για όλους και η χώρα είναι όλο ελπίδα για το μέλλον.
Μιλάμε για τη γέννηση ενός θαύματος, από την ικανότητα του ιταλικού λαού να ονειρεύεται και να ριψοκινδυνεύει για να κάνει

τα όνειρα πραγματικότητα: τη δημιουργία νέων πραγμάτων που γεννιούνται από τη χαρά της ζωής.
Ο τόπος ονείρων βρίσκεται στην καρδιά του Μιλάνου το 1956 και είναι ένα πολυκατάστημα γνωστό σε όλους ως ο «Παράδεισος των Κυριών». Παράδεισος πραγματικός, γεμάτος πολυτελή και καλόγουστα αντικείμενα, ο τόπος της ομορφιάς και της φινέτσας που χαρακτηρίζουν τον ιταλικό λαό.
Οι πρωταγωνιστές μας είναι η Τερέζα, μια καλλονή του Νότου όλο ζωντάνια και ελπίδα, που βρίσκει το θάρρος να αγωνιστεί για να ζήσει τη ζωή που ονειρεύτηκε και ο Πιέτρο, ο ιδιοκτήτης του «Παραδείσου», ένας απ’ αυτούς τους άντρες που όχι μόνο ονειρεύονται το μέλλον, αλλά το κάνουν πράξη.
Και γύρω τους άντρες και γυναίκες, περιστοιχισμένοι από την ομορφιά, την πολυτέλεια και τη φινέτσα των εμπορευμάτων, προσπαθούν να ζήσουν με οικονομική ασφάλεια και συναισθηματική γαλήνη. Μαζί με τις δικές τους ζωές παρακολουθούμε και τη γέννηση του σύγχρονου ιταλικού έθνους, ένα από τα σπουδαιότερα στον κόσμο.

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019, στις 18:30

Επεισόδιο 12ο: «Η Ημέρα της Μητέρας». Ο Μόρι οργανώνει εκδήλωση για την Ημέρα της Μητέρας. Με πρόταση της Τερέζα ο Βιτόριο εμπλέκει και το καινούργιο σχολείο, στο οποίο διδάσκει ο αδελφός του, σαν κίνηση συμφιλίωσης, γιατί είναι εντελώς αποξενωμένοι.

Επεισόδιο 13ο: «Άνθρωποι, ανθρωπάκια και μπουρδολόγοι». Η Τερέζα λέει στις φίλες της πως φιλήθηκε με τον Βιτόριο αλλά είναι απολύτως σίγουρη πως δεν θα ξανασυμβεί, τον θεωρεί πολύ γυναικά για τα γούστα της. Ο Πιέτρο αναθέτει στο εμπορικό τμήμα μια νέα δουλειά: να φέρει τις πελάτισσες στο κατάστημα μετά τις 5 το απόγευμα.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα