ΕΡΤ3 – ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΑΒΝΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ – Α’ Τηλεοπτική μετάδοση (trailer)

08:03 17/3/2019 - Πηγή: ΕΡΤ
Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, στις 20:00
«Μιλάμε ελεύθερα με τον Κωνσταντίνο Ραβνιωτόπουλο»

Eπεισόδιο 16: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΑΒΝΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ – ΗΘΟΠΟΙΟΣ, STANDUP ΚΩΜΙΚΟΣ

Ο Θεσσαλονικιός κωμικός ηθοποιός, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσα από την τέχνη της standup κωμωδίας, όντας από τους παλαιότερους «στανταπίστες» του νεοφερμένου είδους στη χώρα μας, μιλά για τη ζωή και την καλλιτεχνική πορεία του, από τα πρώτα χρόνια στη Θεσσαλονίκη μέχρι την κάθοδό του στην Αθήνα.
Εξηγεί
πώς αντιλαμβάνεται ο ίδιος την τέχνη του standup αλλά και την ειδική σχέση που έχει καλλιεργήσει με το φανατικό κοινό του. Εξιστορεί κωμικές στιγμές και παραλειπόμενα από περιοδείες του στην Ελλάδα, από συνεργασίες του σε τηλεοπτικές σειρές, τηλεπαιχνίδια και δεκάδες διαφημιστικά σποτ στα οποία έχει πρωταγωνιστήσει. Αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές από την 8χρονη συμμετοχή του στη συντακτική ομάδα του Λάκη Λαζόπουλο στο γνωστό «Αλ Τσαντίρι».
Ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος αποκαλύπτει τους λόγους που τον ανάγκασαν να επιστρέψει και πάλι μόνιμα στη γενέτειρά του, καυτηριάζει τη θεατρική πραγματικότητα της Θεσσαλονίκης, εξηγεί τι πρέπει να αλλάξει στις θεατρικές παραγωγές αλλά και το κοινό της πόλης, μοιράζεται τις προσδοκίες του και αποκαλύπτει τα σχέδιά του για το μέλλον.Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στη διεύθυνση την ημέρα προβολής του.

Παραγωγή: ERT3
Σκηνοθεσία: Ηλίας Γεωργακόπουλος
Επιμέλεια: Χάρης Αρβανιτίδης
Διεύθυνση Παραγωγής: Αργύρης Δούμπλατζης
Παρουσίαση: Χάρης Αρβανιτίδης
Δείτε το trailer

Keywords
Τυχαία Θέματα