Χρ. Βαλαλάς: «Συνέτριψε» το Πανελλήνιο ρεκόρ στα 50 μ άπνοια και πάει Αίγυπτο

00:49 17/3/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Ένας Σερραίος αθλητής, ο Χρήστος Βαλαλάς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της πρώτης μέρας των χειμερινών αγώνων τεχνικής κολύμβησης που διεξάγονται στη Θεσσαλονίκη.

Ο αθλητής του τμήματος τεχνικής κολύμβησης του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού, που πρόσφατα βραβεύτηκε ως ένας από τους κορυφαίους του αθλήματος στην Ελλάδα για το 2018, σημείωσε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία των Νέων στα 50μ άπνοιας κολύμβησης,

με χρόνο 15.13 και έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στην Αίγυπτο, ενώ έπιασε το όριο και στα 100μ επιφανείας με 57.11.

Όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων και Νεανίδων της Αιγύπτου έπιασε και η συναθλήτρια του στον Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκό Ηλιάννα Βακιρτζή στα 50μ άπνοιας κολύμβησης, με χρόνο 17.12.

Με την ολοκλήρωση των αγώνων, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Καλαϊτζογλίδης, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την παρουσία των αθλητών, καθώς έχουν επιτευχθεί πολλές σημαντικές επιδόσεις, με όρια και Πανελλήνια ρεκόρ. Το θετικό είναι ότι είδαμε καλούς χρόνους από κολυμβητές σωματείων της περιφέρειας, που δείχνουν ότι το άθλημά μας αναπτύσσεται συνεχώς».

Την Κυριακή (17/3) ολοκληρώνονται οι αγώνες, με ώρες έναρξης τις 09.15 και τις 16.45.

Πηγή: koe.org.gr

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βαλαλάς, Συνέτριψε, Πανελλήνιο, Αίγυπτο,valalas, synetripse, panellinio, aigypto