Τι απαντά η κόρη του Τζάκσον στις φήμες για απόπειρα αυτοκτονίας

22:44 16/3/2019 - Πηγή: In.gr

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε η κόρη του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις, όπως μετέδωσε με έκτακτο το ΤΜΖ.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, ασθενοφόρο έσπευσε το πρωί στο σπίτι της και την μετέφερε στο νοσοκομείο και σύμφωνα με τις πληροφορίες η κατάστασή της είναι σταθερή.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, η Πάρις Τζάκσον διέψευσε το TMZ και ενημέρωσε τους φίλους της πως είναι καλά. «Ψέματα, ψέματα, ψέματα, ω Θεέ μου και περισσότερα ψέματα» απάντησε στο Twitter.

lies

lies lies omg and more lies https://t.co/LP0axo2zZd

— Paris-Michael K. J. (@ParisJackson) 16 Μαρτίου 2019

Η οικογένεια του Μάικλ Τζάκσον βρίσκεται στο επίκεντρο μετά τις αποκαλύψεις του ντοκιμαντέρ Leaving Neverland πως ο Μάικλ Τζάκσον είναι παιδόφιλος.

View this post on Instagram

i was thinking about jimmy paige… ***@tingslondon sooo grateful for you guys i finally got to do something with some of my fav britz

A post shared by Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) on Dec 12, 2018 at 2:24am PST

Τι ισχυρίζεται το TMZ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται, η αστυνομία και οι πρώτες βοήθειες ανταποκρίθηκαν σε κλήση από το σπίτι της στο Λος Άντζελες. Η Πάρις Τζάκσον είχε κόψει τις φλέβες της και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο.

Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον παρακολουθείται στενά από μια ομάδα ιατρών.

H οικογένεια λέει πως η Πάρις Τζάκσον ήταν συντετριμμένη το τελευταίο διάστημα μετά τις κατηγορίες εναντίον του πατέρα της Μάικλ Τζάκσον και συνδέουν την προσπάθειά της να τερματίσει τη ζωή της με το σάλο από το «Leaving Neverland».

Keywords
Τυχαία Θέματα