ΕΡΤ3 – «Κολασμένη Λεωφόρος»

10:50 30/5/2019 - Πηγή: ΕΡΤ
Το τέταρτο επεισόδιο της νέας αστυνομικής δραματικής σειράς «Κολασμένη Λεωφόρος» (Underbelly 3: The Golden Mile), παραγωγής Αυστραλίας 2010, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε –Α΄ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019 και ώρα 24:00.

Η σειρά, που θα ολοκληρωθεί σε 13 ωριαία επεισόδια, είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα του 1988-1989 και διαδραματίζεται στην κακόφημη

περιοχή Kings Cross, στο Σίδνεϊ. Αφηγείται την ιστορία δύο νεαρών Αυστραλών, του John Ibrahim και της Kim Hollingsworth, οι οποίοι αναζητώντας έναν άλλο δρόμο στη ζωή τους φtάνουν σε μια περιοχή όπου κυριαρχούν το οργανωμένο έγκλημα και η αστυνομική διαφθορά.

Σκηνοθεσία: Shawn Seet, Tony Tilse.

Παίζουν: Gary Bennett, Emma Booth, Dieter Brummer, Mitch Bartlett, Richard Andrews, Kelly Atkinson.

Eπεισόδιο 4ο: «Αποδιοπομπαίος τράγος» (Fall guy)

Ο πορτιέρης Benny Kassab βγαίνει από τη σκιά του μεγάλου αφεντικού Bill Bayeh και πουλάει μυστικά τα ναρκωτικά, δημιουργώντας ένταση κατά των αδελφών Bayeh και προκαλώντας κατά λάθος επίθεση στο σπίτι του Louis Bayeh.

Ο αυξημένος αλκοολισμός και η παράνοια του ντετέκτιβ Trevor Haken δημιουργούν κρίση στο γάμο του. Κατηγορεί τη σύζυγό του ότι έχει σχέση με τον ντετέκτιβ Neville “Scully” Scullion και όταν ανακαλύπτει ότι δεν είναι αλήθεια, η κα Haken ζητά να την πάει στη μητέρα της, αλλά ποτέ δεν φτάνουν – ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο τούς εμποδίζει…

Η ιερόδουλη Kim Hollingsworth την «πέφτει» στον λοχία Dave και πείθεται, μαζί με τη νεότερη αδελφή Melissa και τη φίλη Galina, να κάνουν στριπτίζ για μια φιλανθρωπική οργάνωση, αλλά σύντομα ανακαλύπτουν ότι έχουν εξαπατηθεί.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα