ΕΡΤ2: «Οι έξι αδελφές» Γ’ κύκλος

02:36 10/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το 47ο (β) και 48ο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015-2016, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, τη Δευτέρα 10 Απριλίου 2017 και ώρα 19:00.

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα

που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Eπεισόδιο 47ο (β)

Χάρη στην οικονομική βοήθεια της Καρολίνα, ο Χερμάν και η Αντέλα τακτοποιούν τα χρέη τους, όμως τώρα η Καρολίνα αισθάνεται ότι μπορεί να επεμβαίνει στο κατάστημα. Μετά το φιλί του Βίκτορ Ντουμάς, η Σίλια αισθάνεται μπερδεμένη. Το ίδιο μπερδεμένη είναι και η Καρολίνα, καθώς η Ελίσα προσπαθεί να την παγιδεύσει, με σκοπό να αποδείξει στον δον Ρικάρντο ότι η μεγαλύτερη κόρη του είναι διαταραγμένη. Η Μπιάνκα και ο Κριστόμπαλ προσπαθούν να πείσουν τον Ροδόλφο να συγχωρέσει τη μητέρα τους και να την αφήσει να επιστρέψει στο σπίτι. Η Μαρίνα, έχοντας βαρεθεί να είναι συνεχώς η τελευταία προτεραιότητα για τον άντρα της, παίρνει μια απόφαση που θα τον εκπλήξει.

Eπεισόδιο 48ο

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και οι αδελφές Σίλβα έχουν κουραστεί από την παρουσία της δόνα Ντολόρες στο σπίτι τους, συνεπώς δίνουν τελεσίγραφο στην Μπιάνκα η γυναίκα αυτή να φύγει το συντομότερο δυνατό. Όμως, το να επιστρέψει η γαλήνη μεταξύ των μελών της οικογένειας Λοϊγκόρι δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.
Στο εργοστάσιο, η Ντιάνα ξεχνάει μια παλιά παράδοση του πατέρα της: το δώρο Χριστουγέννων προς τους εργάτες. Μετά το απρόσμενο φιλί του Βίκτορ, η Σίλια δεν ξέρει πώς να χειριστεί τη σχέση τους, ενώ η Ιζαμπέλ Γκουζμάν καλεί τη Φραντζέσκα σε μια συναυλία που αναστατώνει την καρδιά και τα όνειρα της Σίλβα.

Παραγωγή: Ισπανίας (RTVE)

Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντε

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση κάθε βράδυ στις 11, όπου και παραμένει για 14 ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα