ΕΡΤ2: «Οι έξι αδελφές»

01:34 9/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το 16ο και 17ο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου της δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015-2016, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Τρίτη 9 Μαΐου 2017 και ώρα 19:00.

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες,

μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Επεισόδιο 16οΗ Αντόνια υποφέρει από στηθάγχη και πρέπει να νοσηλευτεί και η Αντέλα προσφέρεται να την αντικαταστήσει στο Αμπιγκού. Η σύλληψη του Γκαμπριέλ συγκλονίζει τους πάντες εκτός από τον δον Λουίς, που χαιρέκακα αγορεύει στη Φρατζέσκα για τη μοίρα που περιμένει τον νέο. Στο μεταξύ, η Μπιάνκα και ο Κριστόμπαλ ανησυχούν μετά την επιστροφή των Λοϊγκόρι. Η Ντολόρες απαιτεί από τον Κριστόμπαλ να τελειώσει τη σκανδαλώδη σχέση του με την Μπιάνκα, που μπορεί να επηρεάσει την πολιτική καριέρα του Ροδόλφο. Αυτό που δεν γνωρίζει ο Κριστόμπαλ είναι ότι η στάση της μητέρας του εξηγείται σ’ ένα τηλεγράφημα που έστειλε στο γιατρό από την Ελβετία, όμως εκείνος δεν διάβασε ποτέ. Η Σίλια και η Αουρόρα θέλουν να διατηρήσουν τη σχέση τους, χωρίς να κινήσουν υποψίες. Ωστόσο, το μυστικό τους κινδυνεύει από την Μπιάνκα, που θέλει να επισκεφτεί την αδελφή της.

Επεισόδιο 17οΗ Ελίσα ομολογεί στη Σίλια ότι η δασκάλα και ο δον Λουίς την υποβάλλουν σε σωματικά βασανιστήρια, γι’ αυτό δεν θέλει να επιστρέψει στο σπίτι. Ο Κριστόμπαλ συναινεί στην έξοδο της Αντόνια από το νοσοκομείο με τον όρο να ξεκουράζεται. Η Ντιάνα πριν φύγει για το ταξίδι του μέλιτος, αισθάνεται υποχρεωμένη να λύσει ένα απρόσμενο πρόβλημα στο εργοστάσιο. Ο Ροδόλφο επισκέπτεται την Μπιάνκα, που φοβάται ότι ο σύζυγός της θα την υποχρεώσει να επιστρέψει στο σπίτι μαζί του, όμως η πρόταση του Ροδόλφο την εκπλήσσει. Τέλος, ο Μπερνάρντο έχει ευχάριστα νέα για τον Γκαμπριέλ και τους γονείς του: βρέθηκε μάρτυρας για τον αιφνίδιο θάνατο του αστυνομικού, ίσως και να υπάρχει τελικά σωτηρία για τον Γκαμπριέλ.

Παραγωγή: Ισπανίας (RTVE)

Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντε

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση κάθε βράδυ στις 11, όπου και παραμένει για 14 ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα