ΕΡΤ1- «Μαζί το Σαββατοκύριακο»

01:08 25/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η εκπομπή της ΕΡΤ1, «Μαζί το Σαββατοκύριακο», με την Ελένη Χρονά και τον Γιάννη Σκάλκο, που μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 07:00 το πρωί, μας ενημερώνει για όλα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, την υγεία, στον πολιτισμό, τον αθλητισμό, στο περιβάλλον και γενικά στον κόσμο.

Ειδικότερα, αυτό το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017 από τις 07:00 έως τις 10:00, οι

τηλεθεατές της ΕΡΤ1 έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα εξής θέματα:

– Πώς διαμορφώνεται η αγορά ακινήτων στην Ελλάδα.

Η κίνηση στις αγοραπωλησίες ακινήτων τα τελευταία χρόνια. Πόσα ακίνητα πωλήθηκαν το 2016, πώς διαμορφώνεται η μεσοσταθμική μείωση σε σχέση με το 2008

– Η συμμετοχή των πολιτών στο διάλογο για την επερχόμενη Συνταγματική Αναθεώρηση. Ξεκίνησε η δημόσια συζήτηση για την επερχόμενη αναθεώρηση του Συντάγματος, στην οποία συμμετέχουν μια σειρά από τοπικά Συντακτικά Εργαστήρια Πολιτών (όπως οι πρωτοβουλίες «Πολιτεία 2.0», «Δημοκρατία και Δημοψήφισμα» «Νέα Ελληνική Συντακτική Εθνοσυνέλευση»), τα οποία δραστηριοποιούνται σε όλη την ελληνική επικράτεια, με ανοιχτή συμμετοχή πολιτών.

-Ο Δημήτρης Τάρλοου στο «Μαζί το Σαββατοκύριακο». Ο σκηνοθέτης μεγάλων θεατρικών επιτυχιών, όπως «Οι τρεις αδελφές» και «Η μεγάλη Χίμαιρα», καλλιτεχνικός διευθυντής και ιδιοκτήτης του Θεάτρου «Πορεία», σκηνοθετεί για πρώτη φορά για το Εθνικό Θέατρο και υπογράφει τη σκηνοθεσία στο «Θερισμό», το νέο έργο του Δημήτρη Δημητριάδη.

– Από τις 10:00 έως τις 11:00 οι αφίξεις των Ευρωπαίων ηγετών στην ιστορική για το μέλλον της Ευρώπης, Σύνοδο Κορυφής της Ρώμης.

Παρουσίαση: Ελένη Χρονά, Γιάννης Σκάλκος.

Αρχισυνταξία: Πιέρρος Τζανετάκος.

Σκηνοθεσία: Αντώνης Μπακόλας.

Διεύθυνση παραγωγής: Αλίκη Θαλασσοχώρη.

Δημοσιογραφική ομάδα: Αθηνά Σαλούστρου, Νάσια Μπουλούκου.

Keywords
Τυχαία Θέματα