ΕΡΤ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ :Τοπικές Ειδήσεις 13 Μάη 2016

13:51 13/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Αυτοδιοίκηση

Ενενήντα έξι χρόνια συμπληρώνονται αύριο από την Ενσωμάτωση της Θράκης στην Ελληνική Επικράτεια

Ενενήντα έξι χρόνια συμπληρώνονται αύριο από την Ενσωμάτωση της Θράκης στην Ελληνική Επικράτεια.

Η πόλη της Κομοτηνής γιορτάζει με τις εκδηλώσεις των Ελευθερίων την ενσωμάτωση ήδη από τις 4 του μήνα, ενώ στην παρέλαση που θα γίνει αύριο στις 11 το πρωΐ θα είναι παρών ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.
Στις 10:30 το πρωΐ σήμερα θα γίνει η έπαρση της Ιστορικής Σημαίας της Πόλης, από το Δήμαρχο Γιώργο Πετρίδη. Θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη

δέηση και κατάθεση στεφάνων.
Το απόγευμα στις 7 θα γίνει η υποδοχή και λιτάνευση της Ιερής Εικόνας της Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος μέχρι τον ιρερό Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου, όπου θα τελεσθεί Εσπερινός με Αρτοκλασία.

Πρόγραμμα επίσκεψης προέδρου

Αύριο τις 2:30 το μεσημέρι του Σαββάτου στο ΕΒΕ Ροδόπης θα ανακηρυχθεί ως επίτιμος Δημότης στο Δήμο Κομοτηνής ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της συμπλήρωσης στις 14 Μαΐου 194 ετών από την ενσωμάτωση της Θράκης στον Εθνικό κορμό!
Επίσης την ίδια μέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, θα αναγορευθεί Επίτιμος Διδάκτορας της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στη 13:00 μ.μ., στο κεντρικό Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου στην Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό.
Στη συνέχεια, και ώρα 17:00 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα τελέσει τα εγκαίνια του συγκροτήματος νέων κτιρίων του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου, στην Πανεπιστημιούπολη των Κιμμερίων Ξάνθης.

Είναι θέμα ημερών η εξόρυξη Ζεόλυθου στα Πετρωτά

Εγκρίθηκαν οι μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων επί της έρευνας που έγινε στην περιοχή των Πετρωτών για την εξόρυξη Ζεόλυθου και πλέον η εξόρυξη του σε λίγο καιρό θα είναι γεγονός για την περιφέρεια ΑΜΘ.
Πρόκειται για ένα περιορισμένο κοίτασμα είπε ο περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης στην περιοχή των Πετρωτών ο οποίος συναντήθηκε στο γραφείο του με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη που ενδιαφέρεται να τον εξορύξει. Ο Επιχειρηματίας δεσμεύτηκε ότι δεν θα χρησιμοποιήσει τον δρόμο επί του οικισμού των Πετρωτών και θα τον παρακάμψει . Αναλαμβάνοντας παράλληλα την ανάπτυξη της πρώτης μονάδας επεξεργασίας ζεολίθου .
“Οι περιφερειακές αρχές πρέπει να είναι από κοντά “είπε ο κ Παυλίδης “για να κερδίσει η περιοχή θέσεις εργασίας.”
Παράλληλα ο κ Παυλίδης τόνισε ότι ο “συγκεκριμένος επιχειρηματίας που θα επενδύσει στην περιοχή τον διαβεβαίωσε ότι σύμφωνα με την έρευνα που έχει κάνει βρήκε τον ζεόλιθο των Πετρωτών πολύ καλύτερο ποιοτικά από τον ζεόλιθο άλλων χωρών όπως της Βουλγαρίας, Σλοβενίας , Κίνας κα.
“Σαφώς και θα γίνει απολύτως σεβαστή η αποψη της τοπικής οικονομίας” πρόσθεσε ο κ Παυλίδης . “Αν και από την άλλη πλευρά εμπόδιο αποτελεί ο αναπτυξιακός νόμος .γι αυτο και η περιφέρεια κάνει συντονισμένες ενέργειες ώστε να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη επιχειρηματική δραστηριότητα”.

Εκπαίδευση

Βράβευση σχολείων που ευαισθητοποιήθηκαν στο προσφυγικό ζήτημα- 9 Βραβεία στα σχολεία της περιφέρειας ΑΜΘ


Χάρτινες βάρκες ταξιδεύουν πάνω σε ένα προτεταμένο χέρι, με την παλάμη του έτοιμη ν’ ανταποκριθεί σε χειραψία. Αυτό το απλό σχέδιο αλλά ξέχειλο από νοήματα, δημιουργία των μαθητών του Β΄ Δημοτικού Σχολείου Βουτών Ηρακλείου, ήταν το έμβλημα της εκδήλωσης απονομής επαίνων σε μαθητές για καλές πρακτικές στο προσφυγικό ζήτημα, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην κεντρική αίθουσα Ζακλίν Ντε Ρομιγί του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, παρουσία του Υπουργού Νίκου Φίλη και της πολιτικής ηγεσίας.
Εξακόσια παιδιά, μαθητές και μαθήτριες από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού έως και τις τελευταίες του λυκείου και εκπαιδευτικοί – από όλη την ελληνική περιφέρεια- έδωσαν ένα μεγάλο συλλογικό παρόν στην εκδήλωση που αφορούσε την απονομή των επαίνων για την υλοποίηση της φετινής εγκυκλίου σχολικών δραστηριοτήτων (Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας και Πολιτιστικών) και αντίστοιχων δράσεων σχετικών με το προσφυγικό ζήτημα.Εννέα Βραβεία δόθηκαν σε σχολεία της περιφέρειας ΑΜΘ, μεταξύ αυτών το Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής, το 3ο Γυμνάσιο, το ΓΕΛΔΕ Σαππών, το 7ο Γυμνάσιο Ξάνθης
Η συντριπτική πλειονότητα των σχολείων παρουσίασε ποικίλες σχετικές δράσεις που είχαν ως κύριο γνώμονα την αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας, τους οποίους ο πόλεμος εξανάγκασε να αναζητήσουν μία πιο ασφαλή ειρηνική ζωή. Με κάθε τρόπο.

Σώματα Ασφαλείας

Διάσωση ατόμου στο Λίσσο ποταμό


Διάσωση ατόμου από ιρλανδική διάβαση του ποταμού Λίσσου στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας του οικισμού Ιμέρου επιχείρησε και πέτυχε η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Κομοτηνής. Τα ορμητικά νερά του ποταμού είχαν παρασύρει γεωργικό ελκυστήρα μέσα στον οποίο είχε εγκλωβιστεί ένα ηλικιωμένο άτομο. Αμέσως στήθηκε επιχείρηση διάσωσης από την Π.Υ Κομοτηνής με δύο(2) πυροσβεστικά οχήματακαι συνολικά πέντε (5) άντρες. Μετά από προσπάθειες που κατέλαβαν οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον ηλικιωμένο και να τον μεταφέρουν ασφαλή στην όχθη του ποταμού, ο οποίος είχε τις αισθήσεις του και δεν είχε εμφανή σημάδια τραυματισμού.

Ιστορικά Μνημεία

Κινδυνεύει με πτώση το τοξωτό γεφύρι της Θράκης στη Ροδόπη;


ΣΟΣ εκπέμπει η Μεσαιωνική Γέφυρα Ιάσμου για παρεμβάσεις στη βασική μεγάλη τοξωτή καμάρα, καθώς έχει παρατηρηθεί μεγάλη διάβρωση και υπάρχει κίνδυνος πτώσης της Ιστορικής γέφυρας, αν προχωρήσει η διάβρωση από τις συνεχείς βροχές.
Την επισήμανση αυτή έκανε ο παλαιότερος πρόεδρος του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Κομοτηνής, Κωνσταντίνος Σαραντάκος, ο οποίος γνωρίζει σπιθαμή προς σπιθαμή το ανάγλυφο της Ροδόπης, αλλά και όλα τα Ιστορικά Μνημεία της.
«Απευθύνθηκα στην αρμόδια Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Θράκης να τους μεταφέρω την εικόνα αλλά και τη διάθεση του Συλλόγου μας να κάνουμε τις απαραίτητες εργασίες, για να μην κινδυνεύσει με πτώση η γέφυρα και τότε το κόστος θα είναι πολύ μεγαλύτερο, καθώς χρειάζεται επικάλυψη με τσιμεντοκονίαμα, υπό την καθοδήγηση ενός ειδικού από την Βυζαντινή Εφορεία…Αυτό που μου απάντησαν είναι πως, υπάρχει θέμα κόστους και προσωπικού… Εύχομαι να μην δούμε την πτώση της γέφυρας, που είναι ιστορική διαχρονική απόδειξη του Ελληνισμού στη Θράκη, όπως αυτής στην Πλάκας της Ηπείρου», δήλωσε από το ραδιοθάλαμο της ΕΡΑ Κομοτηνής ο κ. Σαραντάκος.
Κόμματα

Ο Ν. Σοφιανός του ΚΚΕ την Παρασκευή στην Ξάνθη


Εκδηλωση με το Ν. Σοφιανό διοργανώνει σήμερα Παρασκευή στις 19.30 στο ΠΡΟΚΑΤ του ΔΠΘ το ΚΚΕ, στο πλαίσιο των φοιτητικών εκλογών.
Ομιλητής θα είναι το μέλος του ΠΓ του ΚΚΕ Νίκος Σοφιανός.

Υγεία

Στην Αλεξανδρούπολη το 8ο συμπόσιο ομάδων Εργασίας της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργών Καρδιάς – θώρακος –Αγγείων.


Την Παρασκευή 13 και Σάββατο 14 Μαϊου πραγματοποιείται το 8ο Συμπόσιο των Ομάδων Eργασίας της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργών Θώρακος-Καρδίας-Αγγείων, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.
Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η Πανεπιστημιακή Χειρουργική κλινική καρδιάς- θώρακος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Έβρου.

Αυτοδιοίκηση

Συστήνεται η νέα Αναπτυξιακή της Ξάνθης

Σε συμφωνία μεταξύ Δήμων και Περιφέρειας κατέληξε η νέα συνάντηση που είχαν τη Δευτέρα οι Δήμαρχοι των 4 Δήμων της Ξάνθης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Ζαγναφέρης και άλλοι παράγοντες.
Στή σύμβαση επαναβεβαιώθηκε τόσο η πρόθεση των εμπλεκομένων να μην υποβληθούν προτάσεις μέσω άλλης εταιρίας εκτός Ξάνθης, όσο και η άποψη στην οποία συγκλίνουν ότι η δημιουργία μιας Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας, ως ενδιάμεσου φορέα, είναι η ενδεδειγμένη λύση στο αδιέξοδο που υπάρχει.
Οι επαφές όλο το τελευταίο διάστημα είναι συχνές και σε αυτές κατέστη σαφές ότι για αρκετούς λόγους δεν ήταν δυνατό να προχωρήσει η λύση της διεύρυνσης της υπάρχουσας εταιρίας ειδικού σκοπού του Δήμου Αβδήρων αλλά μπορεί να ξεπεραστεί το αδιέξοδο με τη δημιουργία μιας Αστικής εταιρίας.
Η σύσταση της νέας εταιρίας προχωρά με τη σύμφωνη γνώμη όλων και παρά τα ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα ο στόχος είναι το νέο σχήμα να καταθέσει φάκελο στο επόμενο leader.

Ασφαλτόστρωση των οδών Νέστου και Αίμου στην Ξάνθη

Μέχρι το Σάββατο 21 Μαΐου, κατά τις πρωινές ώρες, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης σε όλο το μήκος των οδών Νέστου, πάροδος Νέστου και Αίμου στο πλαίσιο του έργου «βελτίωση οδοστρωμάτων σε οδούς της Δ.Ε. Ξάνθης».
Οι εργασίες θα έχουν ως αποτέλεσμα την τροποποίηση της κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς, με διακοπή της κυκλοφορίας στα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα και εκτροπή αυτής στις παρακείμενες οδούς.

Αγορά

ΔΕΝ αντέχουμε άλλο, γι αυτό θα πρέπει να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ της Ξανθιώτικης αγοράς


Σε ανακοίνωση της η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ για το ασφαλιστικό και φορολογικό αναφέρει:
Σε νέες φορολογικές και ασφαλιστικές περιπέτειες μπαίνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες, μετά την ψήφιση των φορολογικών-ασφαλιστικών μέτρων στο ελληνικό κοινοβούλιο. Γεγονός, που γεννά εκ νέου δυσμενείς οικονομικές συνθήκες στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι.
Η Ξανθιώτικη αγορά ταλανίζεται τα τελευταία χρόνια, καθώς μισθωτοί και συνταξιούχοι αδυνατούν να καταναλώσουν, έστω και το ελάχιστο στην αγορά, εξαιτίας των μειώσεων που υπόκεινται συνεχώς οι εισφορές τους. Το αποτέλεσμα, όλης αυτής της κατάστασης, αντανακλάται στην τοπική αγορά, τόσο με τα υψηλά ποσοστά ανεργίας, από το κλείσιμο των εργοστασίων όσο και από την μείωση πρωτογενούς παραγωγής , και με το κλείσιμο επιχειρήσεων, οι οποίες δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις καθημερινές απαιτήσεις τους. Πρέπει να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ της Ξανθιώτικης αγοράς, ώστε να μην χαθούν και άλλες θέσεις εργασίας και οι επιχειρήσεις να παραμείνουν ανοιχτές, ενισχύοντας παράλληλα την τοπική οικονομία, καταλήγει η ανακοίνωση των Επαγγελματιών.

Αγορά

Επίσκεψη του Ελληνορωσικού Επιμελητηρίου στο ΕΒΕ Ξάνθης


Την περασμένη Τρίτη ο Πρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελληνορωσικών Σχέσεων κ. Θεόφιλος Λάκης Ιωαννίδης, επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Ξάνθης για να εκθέσει το τεράστιο ενδιαφέρον που δείχνει η Ρωσική αγορά για την καριόκα Ξάνθης μετά την παγκόσμια προβολή που πήρε η «Καριόκα Ξάνθης». Ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ξάνθης για την προσπάθεια που γίνεται από το Ελληνορωσικό Επιμελητήριο για την δημιουργία ενός Εμπορικού Κέντρου 6.000τ.μ. στη Μόσχα με σκοπό την παρουσίαση και προώθηση των ελληνικών τοπικών προϊόντων στη Ρωσική αγορά.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης δέχθηκε επίσημη πρόσκληση για να παρουσιάσει το θέμα της καριόκας αλλά και όλων των τοπικών εξαγωγικών προϊόντων προς τη Ρωσία ενώπιον 25 Επιμελητηρίων και Υπουργών της Ρωσίας, στο Β΄ Διεθνές Συνέδριο που θα διεξαχθεί στις 5-8 Ιουνίου 2016 στη Θεσσαλονίκη.

Εθελοντισμός-Σύλλογοι

Η τριήμερη εορτή αιμοδότη στην Ξάνθη


Στα πλαίσια της Εορτής Αιμοδότη 2016 που διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης στις 13,14 και 15 Μαΐου και τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Ξάνθης, θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις που θα έχουν να κάνουν με βραβεύσεςι, εκθέσεις ζωγραφικής, εθελοντική αιμοδοσία και Εγκαίνια νέων γραφείων συλλόγου στη Δημοτική Αγορά Ξάνθης.

Σεμινάριο από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ξάνθης


Κυνοφιλικό σεμινάριο με ομιλητή τον ιδρυτή του Ομίλου Πόιντερ – Σέττερ Ελλάδος Γιάννη Σαρρή διοργανώνει αύριο το απόγευμα (18.00) στο εργατοϋπαλληλικό κέντρο ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης.
Ο ομιλητής θα αναφερθεί στο χθες και στο σήμερα των δύο φυλών και θα γίνει ανάλυση μορφολογικού και εργασιακού προτύπου. Στο τέλος της ομιλίας, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να καταθέσουν τις ερωτήσεις και τις απορίες τους προς τον κ. Σαρρή.

Πολιτισμός

´ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΏ´ φιλανθρωπική εικαστική δράση στη BALKAN ART GALLERY της Ξάνθης


Μία φιλανθρωπική εικαστική δράση του ΤαΪβανέζου καθηγητή και εικαστικού καλλιτέχνη Luoke Chen με κεντρικό θέμα την ζωγραφική έκφραση των προσφυγόπουλων, φιλοξενεί η αίθουσα τέχνης Μπάλκαν Γκάλερι Ξάνθης.
Με πινέλο και χρώμα αποτυπώνεται μία γλώσσα χωρίς σύνορα.Τα προσφυγόπουλα ζωγραφίζουν τον εαυτό τους – τα πορτραίτα τους αποτελούν μια έκφραση χωρίς σύνορα.
Η δράση αποτελεί μέρος του συντονισμένου έργου του Luoke Chen σε δέκα πόλεις της Γερμανίας και αποκορυφώνεται στην Ελλάδα στην πόλη της Ξάνθης.
Σε συνεργασία με την ομάδα βοήθειας και αλληλεγγύης Στέκι Kardelen της Ξάνθης ο Luoke Chen επισκέπτεται το κέντρο των προσφύγων στο Χαλκερό της Καβάλας και με την καθοδήγηση του τα παιδιά ζωγραφίζουν το πορτραίτο τους.
Το σύνολο των έργων τους θα αποτελέσει αντικείμενο της έκθεσης που θα φιλοξενήσει η BALKAN ART GALLERY από αύριο Σάββατο και ώρα 7:00 μμ.

Ο Βαγγέλης Ραπτόπουλος στο «Δύο»της Ξάνθης

Το βιβλιοπωλείο «Δύο» και οι εκδόσεις «Κέδρος» διοργανώνουν την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Βαγγέλη Ραπτόπουλου «Λεσβία», το βράδυ (20.00) της Παρασκευής 13 Μαΐου στον χώρο του βιβλιοπωλείου.
Τον συγγραφέα παρουσιάζει και συνομιλεί μαζί του ο δημοσιογράφος της ΕΡΑ Κομοτηνής Σαμή Καραμπουγιούκογλου

Η «Μαχαιριά» του Φατίχ Ακίν την Παρασκευή στο Ίδρυμα για τη Γενοκτονία των Αρμενίων

Την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016, στις 20.00, η Αρμενική Κοινότητα Ξάνθης και το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, με αφορμή την 101η επέτειο της Γενοκτονίας 1.500.000 Αρμενίων από την Τουρκία, προβάλουν την ταινία του σκηνοθέτη Φατίχ Ακίν με τίτλο, «Η μαχαιριά» (The Cut)

Αθλητική Ενημέρωση


Ο Αθλητικός Σύλλογος «ΠΟΛΥΔΑΜΟΣ» Κομοτηνής συμμετείχε με επιτυχία στους διεθνείς αγώνες Kickboxing στην Αλεξανδρούπολη που διοργάνωσε ο Α.Σ. «ΑΠΟΛΛΩΝ» Αλεξανδρούπολης και ο Master Ιωάννης Ζάχος υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kickboxing.

Συγκεκριμένα, ο Α.Σ. «ΠΟΛΥΔΑΜΟΣ» με προπονητή το Σεβέν Ισμαήλ συμμετείχε με 4 αθλητές, που κατέκτησαν συνολικά 7 μετάλλια, όλα τους χρυσά (νίκες, Α’ θέση): Αχμέτ Κώτσογλου 2 χρυσά Low Kick, Χριστοφύλλης Τσολάκης 2 χρυσά Low Kick, Ζόρα Πογοσιάν 2 χρυσά Kick Light και Στέργιος Αλεξιάδης 1 χρυσό Kick Light.

Στους αγώνες επίσης συμμετείχε ο Αθλητικός Σύλλογος «ΑΠΟΛΛΩΝ» Κομοτηνής με προπονητή το Ρεϊχάν Ισμαήλ και 6 αθλητές, οι οποίοι κατέκτησαν συνολικά 9 μετάλλια στο Kick Light, εκ των οποίων 5 χρυσά και 4 αργυρά. Συγκεκριμένα, μετάλλια κατέκτησαν οι: Ρεσήτ Ισμαήλ 2 χρυσά, Γιάννης Κουτσουμανής 1 χρυσό και 1 αργυρό, Τζανέρ Ρουστέμ 2 αργυρά, Πάρης Γιαγιαΐδης 1 χρυσό, Γιάννης Φιτογιάν 1 χρυσό και Εμρέ Σεφκέτ 1 αργυρό.

The post ΕΡΤ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ :Τοπικές Ειδήσεις 13 Μάη 2016 appeared first on ert.gr.

Keywords
ΕΡΤ, ειδήσεις, μαη, εβε, μαΐου, αμθ, συγκεκριμένο, θεσσαλονικη, σχολεια, γνώμονα, ερα, ΚΚΕ, προκατ, δπθ, αλεξανδρουπολη, νέα, λύση, γίγνεσθαι, ρωσία, ιουνίου, δραση, art, ελλαδα, βιβλιοπωλείο, απολλων, master, low, kick, light, ert, τελη κυκλοφοριας, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, αποτελεσματα περιφερειακων εκλογων, σταση εργασιας, Καθεδρικός του Αγίου Βασιλείου, ομαδα διας, εισφορα αλληλεγγυης, παρελαση θεσσαλονικη, Καλή Χρονιά, ξανθη, μειωση μισθων, η ημέρα της γης, θεμα εκθεσης 2012, αποτελεσματα πανελληνιων 2012, τελος του κοσμου, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, γλωσσα δ δημοτικου, γλωσσα στ δημοτικου, γλωσσα ε δημοτικου, παρελαση, ρωσία, το θεμα, αιμοδοσια, γνωμη, δπθ, ζωγραφικη, θεμα, θρακη, οικονομια, πλαισιο, πυροσβεστικη, ωρα, ert.gr, αγορα, αγωνες, αλληλεγγυη, αμθ, ασφαλιστικο, ατομο, αφορμη, αχμετ, βαρκες, βραδυ, γεγονος, γεφυρα, γινει, γινεται, γίγνεσθαι, γλωσσα, γνώμονα, δευτερα, διαστημα, δυνατοτητα, δειχνει, εβε, εμβλημα, εγινε, εθελοντικη αιμοδοσια, αιθουσα, ειπε, υπαρχει, εκθεσεις, εκφραση, εξι, επιτυχια, ερα, ερευνα, ετων, εφορεια, ζωη, ιδια, υπηρεσια, ισμαηλ, η τελετη, θεοφιλος, θεσεις εργασιας, ιδρυμα, εικονα, ιωαννιδης, εκδοσεις, λύση, μαΐου, μηκος, μειωση, μνημεια, μοσχα, ομαδα, οχθη, παιδια, παρουσιαση, παυλιδης, προκατ, πυροσβεστικη υπηρεσια, ραπτοπουλος, σαββατο, συγκεκριμένο, συγκεκριμενα, συνεχεια, σημαδια, σχεδιο, σχολειο, τουρκια, τριτη, υλοποιηση, χερι, χρονικα, χρωμα, ιωαννης, κωνσταντινος, ωρες, αντρες, art, εννεα, ερωτησεις, ετοιμη, εθνικο, ιουνίου, καμαρα, kick, κωστας, λακης, light, low, master, θεσεις, υγειας, ζαχος
Τυχαία Θέματα