Επίθεση φιλίας από Ερντογάν-Τι είπε για τους Έλληνες στρατιωτικούς- Αντιδράσεις (video)

12:55 22/4/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε επίθεση φιλίας προς την Ελλάδα προχώρησε ο Ταγίπ Ερντογάν, με ορίζοντα τις κάλπες της 24ης Ιουνίου. Σε εφ` όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε ο Τούρκος πρόεδρος έκανε ειδική αναφορά στην ανάγκη ειρηνικής συνύπαρξης με τη χώρα μας, μίλησε για λάθη της Τουρκίας που έδιωξαν την ελληνική μειονότητα από την Κωνσταντινούπολη, ενώ τόνισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας

είναι ένας νέος, δυναμικός πολιτικός που επιθυμεί νέα βήματα, προσθέτοντας πως και ο Προκόπης Παυλόπουλος κινείται στο ίδιο πνεύμα. Ωστόσο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνέδεσε εκ νέου το θέμα των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Ανδριανούπολη, με τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς, που ζητούν άσυλο από τη χώρα μας. Άμεσες ήταν οι ελληνικές αντιδράσεις σε όσα δήλωσε στην συνέντευξή του ο πρόεδρος της Τουρκίας.

«Δυστυχώς επιβεβαιώνομαι» έγραψε σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter o υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στο ζήτημα της ανταλλαγής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς το οποίο έθεσε για πρώτη φορά πρόεδρος της Τουρκίας σε συνέντευξή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα