Επί τάπητος προβλήματα των χωριών

09:16 1/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Ηρακλείου συναντήθηκε χθες ο δήμαρχος, Βασίλης Λαμπρινός.

Τους ενημέρωσε για το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου και τα έργα ύδρευσης που εκτελούνται στα χωριά τους, ενώ αποφασίστηκε να τεθεί το κριτήριο εντοπιότητας, όσον αφορά στους οδοκαθαριστές που πηγαίνουν σε χωριά και κοινότητες, καθώς και η τοποθέτηση επιπλέον κάδων στα σημεία όπου είναι απαραίτητο.
Ο Δήμαρχος, αφού άκουσε τους προέδρους, τους επανέλαβε ότι η παρούσα δημοτική αρχή δίνει μεγάλη σημασία στην ισόρροπη ανάπτυξη κέντρου και περιφέρειας του Δήμου: «Δεν υποσχεθήκαμε- τόνισε-

ούτε θα υποσχεθούμε πράγματα που δεν μπορούμε να κάνουμε. Στο μέτρο των δυνατοτήτων μας όμως φροντίζουμε να ικανοποιούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται τα λογικά αιτήματα που θέτουν οι πρόεδροι εκ μέρους των κατοίκων των περιοχών τους. Η συχνή και ουσιαστική επικοινωνία που έχουμε, σίγουρα βοηθάει προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση».
Στην συνάντηση παρευρέθηκαν και οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Καραντινός, Γιάννης Αναστασάκης, Κώστας Βαρδαβάς και Πέτρος Ινιωτάκης, καθώς και στελέχη της Υπηρεσίας Καθαριότητας, της Τεχνικής Υπηρεσίας και της ΔΕΥΑΗ.

Keywords
Τυχαία Θέματα