«Η Κύπρος είναι κατάλληλη για τους Ισπανούς»

Δηλώσεις του Χουάνχο Λορένθο, τεχνικού διευθυντή του ΑΠΟΕΛ, φιλοξενούνται στην Ισπανία. Μίλησε για τους Ισπανούς, τον ΑΠΟΕΛ και γενικά την Κύπρο.

«Το πρωτάθλημα της Κύπρου είναι με 14 ομάδες. Χωρίζεται σε δυο φάσεις και στη β’ φάση οι έξι πρώτες ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους».

Για τους Ισπανούς

ποδοσφαιριστές: «Η Κύπρος είναι καλός προορισμός για την οικογένεια. Υπάρχουν ομάδες όπως η ΑΕΚ η οποία έχει αρκετούς Ισπανούς ποδοσφαιριστές αλλά και ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής. Έχουμε την Ανόρθωση, την ΑΕΛ η οποία πήρε τον Πίτι. Το ισπανικό ποδόσφαιρο το έχουν αρκετά ψηλά».

Για τον Μπαράλ και αν θα βοηθήσει την ομάδα: «Ελπίζω, αυτό θα ήταν καλό για εμάς. Είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει ποιότητα και θα μας βοηθήσει. Με αυτή την ιδέα υπογράψαμε συμβόλαιο».

Για την ομάδα: «Έχουμε προπονητή τον Τόμας Κρίστιανσεν ο οποίος είναι Δανός αλλά γνωρίζει την ισπανική αγορά αρκετά καλά. Αστίθ, Λάγο και τώρα Μπαράλ.

Το Τσάμπιονς Λιγκ για τις ομάδες οι οποίες δεν είναι δυνατές είναι μια συγχυσμένη κατάσταση. Υπάρχουν ομάδες πιο δυνατές από τον ΑΠΟΕΛ που έμειναν εκτός συνέχειας. Το ΑΠΟΕΛ κατάφερε φέτος να είναι πρώτος στον όμιλο του στο Γιουρόπα Λιγκ και αυτό είναι σημαντικό, γιατί συναγωνίζεσαι με ομάδες που είναι πιο ψηλά από εσένα».

Keywords
Τυχαία Θέματα