«Ένα ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα», στην ΕΡΤ1

02:03 25/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 22:00, οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1 έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- το 5ο και το 6ο επεισόδιο του β’ κύκλου της εξαιρετικής δραματικής κομεντί εποχής «Ένα ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα», παραγωγής Δανίας 2013-2017.

Γενική υπόθεση: Βρισκόμαστε σε ένα μικρό παραθαλάσσιο ξενοδοχείο, στη Δανία, τα καλοκαίρια από το 1928 έως το 1933. Παρακολουθούμε τα κωμικοτραγικά συμβάντα στις ζωές των πλούσιων παραθεριστών, αλλά και του προσωπικού.

Καθώς οι καιροί αλλάζουν, την αισιοδοξία διαδέχεται η κρίση, ο μεγάλος κόσμος – πέρα από τα σύνορα της μικρής Δανίας – οδεύει προς την καταστροφή. Η εποχή θυμίζει τη δική μας: οικονομική κρίση, άρνηση να αντιμετωπίσουν οι άνθρωποι τη σκληρότητα της πραγματικότητας, αιώνια όνειρα για την καλή ζωή.

Η σειρά, που έγραψαν η Δανέζα Χάνα Λούντμπλαντ μαζί με το σύζυγό της Στιγκ Θόρσμπε, σημείωσε τεράστια επιτυχία. Άρχισε να προβάλλεται στην τηλεόραση της Δανίας το 2013 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Παραγωγή: Δανία, 2013-2017.
Παίζουν: Rosalinde Mynster, Bodil Jørgensen, Amalie Dollerup, Lars Ranthe.

Επεισόδιο 5ο. Η κα Άντερσεν έλαβε την υπόσχεση ότι θα συνεχίσει να διευθύνει το ξενοδοχείο και ότι μπορεί να κρατήσει τα κορίτσια που την βοηθούν, παρόλο που το ξενοδοχείο άλλαξε ιδιοκτήτες. Αποδεικνύεται, όμως, ότι οι νέοι ιδιοκτήτες δεν είναι τόσο ειλικρινείς όσο φαίνονται. Η κα Φιέλντσο παίρνει ένα γράμμα από τον γιο της και παθαίνει σοκ, πράγμα που κάνει την αδελφή της να καταφύγει σε πρωτότυπο τρόπο για να μάθει τι συνέβη. Ο Μάντσεν είχε μεγάλη επιτυχία στο αμερικάνικο χρηματιστήριο και τώρα έχει παθιαστεί με το παιχνίδι της πρόβλεψης της τιμής των μετοχών…

Επεισόδιο 6ο. Το καλοκαίρι τελειώνει αργά και πλησιάζει η στιγμή της αλήθειας για το προσωπικό και τους παραθεριστές στο ξενοδοχείο. Ο Μόρτεν δυσκολεύεται όλο και περισσότερο να κρύψει από την Φίε τον τρόπο που κερδίζει τα λεφτά του. Η κα Έρλαντ πρέπει να αποφασίσει αν θα ομολογήσει ή όχι στον άντρα της ότι το παιδί δεν είναι δικό του. Η Αμάντα με τον Μαξ επίσης σχεδιάζουν πως θα συναντιούνται μετά τις διακοπές μέχρι που έρχονται αντιμέτωποι με την πραγματικότητα. Μόνο η κα Φιέλντσο είναι ξεκάθαρη σε αυτό που πιστεύει.

Keywords
Τυχαία Θέματα