Τρίποντα ενάντια στη βία κατά των γυναικών

00:38 25/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ένας διαφορετικός αγώνες μπάσκετ θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 11:00 π.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Σερρών.

Αγόρια και κορίτσια θα παίξουν μπάσκετ και θα στείλουν μήνυμα ενάντια στη βία κατά των γυναικών. Τον αγώνα, στον οποίο θα πάρουν μέρος μικτές ομάδες αγοριών – κοριτσιών, διοργανώνουν ο Δήμος Σερρών με το Συμβουλευτικό του κέντρο και το σωματείο των Ικάρων Σερρών. Στην εκδήλωση θα γίνει αγώνας επίδειξης παρουσία φορέων του Δήμου, διοικούντων του συλλόγου αλλά και πολλών αθλητών της ακαδημίας των Ικάρων με τους γονείς τους, θα μοιραστούν ενημερωτικά φυλλάδια, κονκάρδες κ.α.

σχετικά με την εκδήλωση και κεράσματα για τα παιδιά.

Ο πρόεδρος των Ικάρων Άρης Αθανασιάδης τόνισε ότι οι Ίκαροι δέχτηκαν με χαρά να συμμετάσχουν στις δραστηριότητες της ημέρας αυτής

Ο πρόεδρος των Ικάρων Άρης Αθανασιάδης, μίλησε στην συνέντευξη τύπου, επισημαίνοντας την ανάγκη για ευαισθητοποίηση όλων των κοινωνικών φορέων σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα και τόνισε ότι οι Ίκαροι δέχτηκαν με χαρά να συμμετάσχουν στις δραστηριότητες της ημέρας αυτής, μέσα από τις πολυπληθείς ακαδημίες τους. Όπως τόνισε ο κ. Αθανασιάδης ο Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) Ίκαροι Σερρών είναι αρωγός πάντα σε θέματα κοινωνικής ευθύνης και συμμετέχει ενεργά και με ευαισθησία στις δράσεις του Δήμου Σερρών για την παγκόσμια ημέρα κατά της βίας των γυναικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα