Ελπίδα Σκουτάρεως: Με τα… «φτερά» του Αετού στη δεύτερη θέση

00:37 4/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η Ελπίδα Σκουτάρεως κερδίζοντας με σκορ 2-1 τον Αετό Ορφανού για την 8η αγωνιστική της Γ εθνικής.

Με αυτή τη νίκη η Σερραϊκή ομάδα βρέθηκε μόνη στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και επέστρεψε στις εντός έδρας νίκες. Την τελευταία φορά που νίκησε στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών ήταν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αφού ακολούθησαν δύο ισοπαλίες και μία ήττα (στο γήπεδο Σιδηροκάστρου). Η νίκη της Ελπίδας Σκουτάρεως αποκτά μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστούμε ότι έγινε επί μιας πολύ δυνατής ομάδας που με τον Δημήτρη Σίτσα

στον πάγκο της ήταν αήττητη. Οι παίκτες του Απόστολου Στύλου επέβαλλαν από νωρίς τον ρυθμό τους, πήραν τον έλεγχο του αγώνα, έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Κρίτωνα Νικολαϊδη και Νίκο Γεράκη (απέκρουσε ο Λευτέρης Τοπαλίδης) αλλά το ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 54ο μετά από σουτ του Γιώργου Ζυγκερίδη και με τη βοήθεια αμυντικού του Αετού η Ελπίδα άνοιξε το σκορ (1-0). Οι φιλοξενούμενοι στο 60ο είχαν δοκάρι με τον Στογιάνοφ και στο 79ο ο Δημήτρης Κεχαγιάς με εκπληκτικό σουτ έκανε το 2-0. Ο Αετός μείωσε στο 81ο με πολύ ωραίο γκολ του Φώτη Δουμάνη (2-1). Η ομάδα του Απόστολου Στύλου θα μπορούσε να πετύχει και περισσότερα τέρματα κάτι που δεν επέτρεψε ο Λευτέρης Τοπαλίδης που με τέσσερις εντυπωσιακές επεμβάσεις σταμάτησε τους παίκτες της Ελπίδας (Γεράκη στο 31ο, Καπετάνο στο 66ο, Παπαβασιλείου στο 93ο και Σαϊνατούδη στο 94ο).

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

7ο Σουτ του Ελέζι, ο Ταταρίδης απομάκρυνε τη μπάλα.

21ο Σουτ του Νικολαϊδη από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα άουτ. 31ο Μετά από πάσα του Ζιγκερίδη, δυνατό σουτ του Γεράκη μέσα από την περιοχή, ο Τοπαλίδης εντυπωσιακά έδιωξε σε κόρνερ.

32ο Σουτ του Δουμάνη, άουτ.

39ο Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Κάμπατζη, ο Ταταρίδης απομάκρυνε σε κόρνερ ο Ταταρίδης.

54ο ΓΚΟΛ! 1-0! Εκτέλεση κόρνερ από τον Καπετάνο, οι αμυντικοί απομάκρυναν, ο Γιώργος Ζιγκερίδης έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο παίκτη και κατέληξε στα δίχτυα.

60ο Σουτ του Μπόρισλαβ Στογιάνοφ μέσα από την περιοχή, η μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Καστανιώτη και άουτ.

66ο Μετά από πάσα του Στεφανίδη, ο Καπετάνος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Τοπαλίδη αλλά ο πρώην τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού με ωραία επέμβαση δεν επέτρεψε το 2-0.

75ο Σουτ του Κεχαγιά άουτ.

78ο Ο Στεφανίδης πάσαρε στον Παπαβασιλείου, αυτός απέφυγε τον Τοπαλίδη, πλάσαρε, αλλά πάνω από την γραμμή ο Κάμπατζης απομάκρυνε.

79ο ΓΚΟΛ! 2-0! Με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή ο Δημήτρης Κεχαγιάς έκανε το 2-1.

81ο ΓΚΟΛ! 2-1! Με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή ο Φώτης Δουμάνης μείωσε σε 2-1.

93ο Ο Παπαβασιλείου βγήκε τετ α τετ με τον Τοπαλίδη, πλάσαρε , αλλά ο τερματοφύλακας του Αετού έδιωξε.

94ο Ψηλοκρεμαστό σουτ του Σαϊνατούδη έξω από την περιοχή ο Τοπαλίδης με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ.

ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ: Ταταρίδης(46ο λ.τ Καστανιώτης), Γεωργιάδης, Σαϊνατούδης, Κωφοκώτσιος, Μουσικάκης, Ζιγκερίδης(72ο Στεφανίδης Δ.), Νικολαϊδης, Παπαβασιλείου, Γεράκης(57ο Στεφανίδης Ν.), Καπετάνος(67ο Πασχαλούδης), Κεχαγιάς.

ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ: Τοπαλίδης, Παυλίδης, Κάμπατζης, Κωνσταντινίδης(67ο Ευκαρπίδης), Μαυρομμάτης, Καραγιαννίδης(84ο Ρίντα), Έλεζι(56ο λ.τ Στογιάνοφ), Τζαμπέγια(63ο Μπαμπατζάνης), Δούμπλατζης, Αποστολίδης

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βουρνέλης-Νταβέλας-Φράγιος(Μακεδονίας)

Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες το serressport.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα