Απόλλων Παραλιμνίου: Παρέμεινε κορυφή, 1-0 στη Ξάνθη

21:56 3/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου ομίλου της Γ εθνικής παρέμεινε ο Απόλλων Παραλιμνίου μετά τη νίκη του με 1-0 στη Ξάνθη κόντρα στον τοπικό Ορφέα.

Η ομάδα του Παύλου Δημητρίου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα και πήρε τη νίκη με ένα γκολ του Γιάννη Κουτζαβασίλη. «Είμαι

ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών που ήταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο προπονητής του Απόλλωνα Παύλος Δημητρίου που τόνισε ότι στο δεύτερο ημίχρονο, που οι γηπεδούχοι βγήκαν στην επίθεση για να ισοφαρίσουν, η ομάδα του έχασε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει και περισσότερα τέρματα. Το νικητήριο γκολ σημειώθηκε στο 20ο μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τριανταφύλλου και κεφαλιά του Γιάννη Κουτζαβασίλη.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Κατρανίτσας, Μακράκης, Μαλαδένης, Καραγκιόζης Β., Μπουνταγκίδης, Μαυρόπουλος, Τορομανίδης(65ο Πασχαλάκης), Καραγκιόζης Ι., Μουμίνογλου, Χαλήλ Ιμπράμ(72ο Λαζαρίδης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Γουναρίδης, Πολυζωίδης(57ο Τάντιτς), Τάκας, Κουτζαβασίλης, Μερεσιώτης, Τριανταφύλλου, Λιάρας, Ρούμπος, Γαϊδαρτζής(71ο Δέντσας), Ναλμπάντης, Μουτεσίδης(90ο Τσομαχασβίλι).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δρακίδης, Δημητριάδης-Καραγιάννης (Θράκης)

Ευχαριστούμε το sportsaddict.gr για τις φωτογραφίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα