Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο ασελγός γιατρός

12:42 26/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 55χρονος γιατρός από τον Άγιο Νικόλαο που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις κατά τη διάρκεια της εξέτασης μιας 25χρονης ασθενούς του. Του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από την χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα.
Σημειώνεται ότι η δικογραφία για την υπόθεση περιλαμβάνει και άλλες καταγγελίες, ενώ ο αριθμός των γυναικών που φέρονται να έχουν πέσει θύματα ασέλγειας ανέρχεται μέχρι στιγμής στις 6. Η δικηγόρος Μαρίνα Παναγιωτάκη δήλωσε σήμερα ενώπιον του τακτικού ανακριτή

Λασιθίου παράσταση πολιτικής αγωγής εκ μέρους ορισμένων εκ των θυμάτων. Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέβαλαν αίτηση προκειμένου να εκδοθεί διάταξη για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του. Ακόμη, ζητούν την αναστολή της άδειάς του ως γιατρού, ενώ θα ζητήσουν πειθαρχικό έλεγχο σε βάρος του από τον τοπικό ιατρικό σύλλογο.
Ο ίδιος, πάντως, σε δηλώσεις του στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό «Κρήτη TV» ζήτησε συγγνώμη από τα θύματα και τις οικογένειές του, επειδή καταχράστηκε την ιατρική ιδιότητα.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα