Βρήκαν τις κλεμμένες ζωοτροφές

09:23 13/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Μέσα σε μια αποθήκη στην περιοχή του Φόδελε, που ανήκει σε κτηνοτρόφο ο οποίος όμως νοσηλευόταν στοπ νοσοκομείο, εντόπισαν νωρίς σήμερα το πρωί οι αστυνομικοί, το φορτίο ζωοτροφής που έκλεψαν άγνωστοι από φορτηγό της εταιρίας ΒΙΟΖΩΕΛ.

Το κλεμμένο φορτίο βρέθηκε επιμελώς τοποθετημένο μέσα στην αποθήκη, με τον ιδιοκτήτη να μην έχει ιδέα τι συνέβαινε στην περιουσία του που χρησιμοποιήθηκε ερήμην από τους δράστες, αφού είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Η αστυνομία αυτή την ώρα προχωρά στην καταμέτρηση του φορτίου προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται

για όλη την ποσότητα, ωστόσο όπως εκτιμάται μάλλον οι δράστες έκρυψαν το σύνολο του κλεμμένου φορτίου στην αποθήκη.
Η νταλίκα με τις ζωοτροφές ακινητοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή από βλάβη στον Βόρειο Οδικό Άξονα, στο ύψος του Φόδελε, ενώ κατευθυνόταν προς το Ρέθυμνο.
Ο οδηγός αφού ασφάλισε το όχημα παρελήφθη από συγγενείς του και επέστρεψε λίγες ώρες αργότερα με μηχανικό για την αποκατάσταση της ζημιάς. Οι δράστες όμως είχαν προλάβει να αδειάσουν το μεγαλύτερο μέρος της νταλίκας, περίπου 25 τόνους, προσεγγίζοντάς την από διπλανό χωματόδρομο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: neakriti.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα