Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

08:28 6/2/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

•Σε 35 κλοπές μοτοποδηλάτων φέρεται να εμπλέκονται οι τρεις νεαροί, ηλικίας 21 ετών οι δύο και μόλις 18 ο τρίτος. Οι τρεις ημεδαποί, συνελήφθησαν στο πλαίσιο επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων. Η συγκεκριμένη σπείρα μέσα σε ένα βράδυ (30 προς 31 Ιανουαρίου) είχε διαρρήξει επτά οχήματα σε διάφορα σημεία των Ιωαννίνων και είχε αφαιρέσει χρηματικά ποσά, ενώ όπως προέκυψε από την έρευνα, το τελευταίο εξάμηνο είχαν διαπράξει 35 κλοπές δίκυκλων μοτοποδηλάτων και μοτοσικλετών.
•Αναίμακτος ήταν ο Ιανουάριος,

για την Ήπειρο καθώς στην περιοχή δεν σημειώθηκε κανένα θανατηφόρο δυστύχημα, όπως δεν υπήρξε κανένα τροχαίο με σοβαρούς τραυματισμούς.
Τον προηγούμενο μηνά βεβαιώθηκαν από τις υπηρεσίες τροχαίας στην Ήπειρο συνολικά 4.534 παραβάσεις, εκ των οποίων οι 1.038 για υπερβολική ταχύτητα.

•Σε δασική περιοχή στη Λεπτοκαρυά Θεσπρωτίας, συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί οι οποίοι, μαζί με δύο συνεργούς τους που αναζητούνται, μετέφεραν πεζή ταξιδιωτικούς σάκους, που περιείχαν (99) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -113- κιλών.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα