Ειδήσεις από την ΕΡΤ Καβάλας

10:09 19/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Δελτίο τοπικών ειδήσεων

Αν.Μακεδονία-Θράκη: Δίκτυο φυσικού αερίου σε έξι πόλεις
Δίκτυα φυσικού αερίου σε έξι πόλεις της Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης, τις πέντε πρωτεύουσες των νομών και την Ορεστιάδα, εντάσσει στο ΕΣΠΑ η Περιφέρειας, όπως ανακοίνωσε χθες σε συνέντευξη Τύπου ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Παυλίδης.
Το έργο θα κοστίσει 32 εκατομμύρια ευρώ για την περιφέρεια και μαζί με τη ΔΕΠΑ συνολικά θα διατεθούν για το σκοπό αυτό 63 εκατομμύρια ευρώ.
«Μετά την Εγνατία οδό, θα αποτελέσει το πιο ωφέλιμο έργο για

60.000 νοικοκυριά» ανέφερε ο κ Παυλίδης. Το έργο θα ολοκληρωθεί μέχρι το 2023, θα καλύψει 500 περίπου χιλιόμετρα μέσα στις πόλεις και θα μειώσει το κόστος της θέρμανσης για νοικοκυριά, δημόσια κτίρια, επαγγελματικές στέγες κι εργοστάσια

Καβάλα: Ανάκληση απολύσεων από τα λιπάσματα ζητά το Υπουργείο Εργασίας
Την ανάκληση των 33 απολύσεων εργαζομένων της ELFE ΑΕ (πρώην ΒΦΛ) που είχαν τεθεί μέχρι πρότινος σε διαθεσιμότητα και οι οποίοι απολύθηκαν χωρίς δικαίωμα αποζημίωσης λόγω μηνύσεων που εκκρεμούν εις βάρος τους, ζήτησε, με μια ανακοίνωση που εξέδωσε χθες (Δευτέρα) το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Στην ίδια ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, επισημαίνεται το συμπέρασμα ότι η ELFE AE μεταβίβασε το σύνολο των δραστηριοτήτων της στις εργολαβικές εταιρείες Centrofaro, ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ και Pfic, ενώ παράλληλα τονίζεται ότι πλέον το υπουργείο θα δρομολογήσει, μαζί με τα άλλα αρμόδια Υπουργεία, την εξεύρεση μιας επιχειρηματικά βιώσιμης λύσης για τους εργαζόμενους.

Καβάλα:

Keywords
Τυχαία Θέματα