Πέντε συλλήψεις χθες στη Λάρισα για ναρκωτικά και κλοπές

09:14 19/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Δύο γυναίκες ηλικίας 33 και 21 ετών συνελήφθησαν χθες από την Ασφάλεια Λάρισας καθώς φέρεται πως είναι οι δράστιδες κλοπής που έγινε την 1η Ιουλίου σε βάρος 69χρονης γυναίκας. Σύμφωνα με την αστυνομία οι δύο γυναίκες μπήκαν στο σπίτι του θύματος και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και κοσμήματα. Επιπλέον, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο καπέλα, δύο περούκες και δύο κινητά τηλέφωνα. Ερευνάται η διάπραξη και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων κλοπής από τις δράστιδες.
Επίσης η ομάδα ΔΙ.ΑΣ προχώρησε στη σύλληψη

δύο ατόμων 54 και 37 ετών καθώς κατά τον έλεγχο των αστυνομικών βρέθηκε να κατέχουν από κοινού μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, ο 54χρονος αρνήθηκε τον έλεγχο των αστυνομικών και προσπάθησε να καταστρέψει την ποσότητα ηρωίνης.
Με μικροποσότητα χασίς συνελήφθη 44χρονος , ενώ ένας 48χρονος Έλληνας και ένας 60χρονος αλλοδαπός συνελήφθησαν καθώς εκκρεμούσαν σε βάρος τους ποινές φυλάκισης για συκοφαντική εξύβριση και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα