Δυτική Μακεδονία: Διανομή τροφίμων μέσω ΤΕΒΕ

09:51 10/4/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Κοζάνη: Διανομή τροφίμων στο πλαίσιο του ΤΕΒΑ στον Δήμο Κοζάνης

Η Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε.ΚΟΖΑΝΗΣ, με επικεφαλής εταίρο την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, υλοποιεί στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους(ΤΕΒΑ). Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας Δήμου Κοζάνης

ως κοινωνικός εταίρος θα διανείμει στο κλειστό γήπεδο Λευκόβρυσης την Πέμπτη 11/04/2019 (10.00πμ-16.00μμ) Μοσχαρίσιο κρέας και Χοιρινό κρέας στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ. Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι για διευκόλυνση τους να φέρουν κατά την παραλαβή, αποδεικτικό του ΑΜΚΑ τους (με την προσκόμιση του βιβλιαρίου ασθενείας ή της κάρτας ΑΜΚΑ) ή το αντίγραφο της αίτησης εγγραφής τους στο πρόγραμμα.

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

Καστοριά: Διανομή τροφίμων στο Άργος Ορεστικό

Στη διανομή κρέατος (χοιρινό-μοσχάρι) στους ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους θα προχωρήσει αύριο Πέμπτη 11 Απριλίου 2019, ο Δήμος Άργους Ορεστικού από τις 9:00 έως τις 13:00, στο χώρο του Αμαξοστασίου του Δήμου.
Η παράδοση των προϊόντων θα γίνει με την προσκόμιση του ΑΜΚΑ.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα