Δυναμικές κινητοποιήσεις μέσα στο καλοκαίρι σχεδιάζουν οι αγρότες της Κρήτης (audio)

18:08 9/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να συνεδριάσει το συντονιστικό των αγροτών, μετά το επεισοδιακό χθεσινό συλλαλητήριο στην Αθήνα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Χανίων ο Πρ. της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Χανίων κ. Μπικάκης, έκανε λόγο για δυναμικές κινητοποιήσεις στην καρδιά του καλοκαιριού .

Ο κ. Μπικάκης αναφέρθηκε με σκληρή γλώσσα στο πρόσωπο του αρμόδιου υπουργού Ευάγγελου Αποστόλου, αφού -όπως ανέφερε- αυτά που λέει στην τηλεόραση είναι

αναληθή.

Ο πρωτογενής τομέας διώκεται στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, ανέφερε ο κ. Μπικάκης, ο οποίος εξέφρασε παράλληλα την απογοήτευή του για τον τροπο με τον οποίο οι ελληνικές κρίσεις μεταχειρίζονται τους αγρότες.

Σε ότι αφορά την παρουσία αγροτών στο γραφείο του προέδρου της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν εκπροσωπούσαν το συντονιστικό και ότι για το θέμα θα εκδοθεί και σχετική ανακοίνωση.

«Δεν εγκαταλείπουμε τον αγώνα μας», τόνισε ο εκπρόσωπος των αγροτών για να προσθέσει ότι μετά τη στάση του υπουργείου και την χρήση αστυνομικής βίας, οι αγρότες θα αποδοκιμάζουν τους βουλευτές της κυβέρνησης όταν επιχειρούν να τους επισκεφθούν, ενώ οδηγούνται σε δυναμικές κινητοποιήσεις ακόμα και μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, με ότι αυτό συνεπάγεται.


Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ Χανίων ο κ. Μπικάκης:

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου

Keywords
Τυχαία Θέματα