Δράσεις για τη ζωοφιλία

12:57 2/10/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Τριήμερο ζωοφιλικής δράσης οργανώνουν Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στη Χερσόνησο, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το τοπικός Δήμος και η φιλοζωική ομάδα «Σείριος», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των ζώων.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα την Πέμπτη θα γίνουν δράσεις σε σχολεία του Δήμου Χερσονήσου με τίτλο: «Γνωρίζω, αγαπώ και φροντίζω τα ζώα».
Ακολουθεί την Παρασκευή στις 5.30 το απόγευμα στην πρώην Αμερικάνικη βάση Γουρνών, εσπερίδα επιμόρφωσης

εκπαιδευτικών με τίτλο: «Μαθαίνοντας να ζούμε με τα ζώα: Δράσεις, για την ευαισθητοποίηση παιδιών, γονιών και εκπαιδευτικών για τα ζώα συντροφιάς».
Τέλος το Σάββατο στις 9.30 το πρωί, στην αίθουσα, «Μανώλης Καρέλλης» του κτιρίου Ανδρόγεω του δήμου Ηρακλείου, θα πραγματοποιηθεί επιστημονική ημερίδα με τίτλο: «Ευ ζώων: ψυχοπαιδαγωγικές προσεγγίσεις, τάσεις και προοπτικές».
Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, σκοπός των δράσεων αυτών είναι να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικοί και γενικότερα η κοινωνία, από μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας, κτηνιάτρους, ψυχολόγους, ειδικούς παιδαγωγούς, και εθελοντές σχετικά με τα οφέλη από τη συνύπαρξη και εμπλοκή με τα ζώα συντροφιάς.

www.ert.gr

Keywords
Αναζητήσεις
zoofilia gia
Τυχαία Θέματα