Δράμα: Θετικός ο απολογισμός λειτουργίας του Φαλακρού

13:19 6/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στις 26.000 χιλιάδες εκτιμάται ο αριθμός των επισκεπτών του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού από την Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες ενώ κόπηκαν συνολικά 12.000 εισιτήρια, όπως ανακοίνωσε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Αργύρης Πατακάκης, κάνοντας απολογισμό της περιόδου.

Το χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού λειτούργησε πρώτη φορά με το ειδικό σήμα λειτουργίας τηρώντας τη νομιμότητα, επεσήμανε ο κ. Πατακάκης

κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην έναρξη το «Grand Opening Falakro» που έγινε από τις 16 έως 18 Δεκεμβρίου και έδωσε το στίγμα για το ξεκίνημα της χιονοδρομικής περιόδου διασκεδάζοντας μικρούς και μεγάλους.
Κλείνοντας, ο κ. Πατακάκης επισήμανε: «Έχοντας ένα φιλόδοξο σχέδιο για το χιονοδρομικό μας, το οποίο είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στην Ελλάδα, καθώς και με τις εργασίες συντήρησης που έχουν ήδη ξεκινήσει στο διθέσιο εναέριο αναβατήρα και στο παλιό αναβατήρα «παππού» που θα ανοίξουν ένα μεγάλο χιονοδρομικό πεδίο, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου στην επόμενη χιονοδρομική περίοδο 2017-2018 να αναβαθμίσουμε ακόμη περισσότερο το χιονοδρομικό μας κέντρο.»

Keywords
Τυχαία Θέματα