Χανιά: Το μουσικό ντουέτο «Είμαστε 2» αποχαιρετά τον Μανόλη Πουλή (audio)

13:19 6/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το μουσικό ντουέτο «Είμαστε 2» δίνει την τελευταία του παράσταση, αύριο Παρασκευή στις 9:30 μ.μ., στην Αίθουσα «Μάνος Κατράκης», όπου είχε φιλοξενηθεί στα 15 περίπου χρόνια λειτουργίας της. Πρόκειται για έναν αποχαιρετισμό στο Μανόλη Πουλή, τον άνθρωπο που είχε συνδέσει τη ζωή του με το θέατρο και ο οποίος «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή.
Ο Γιώργος Λουτσέτης στο πιάνο και το τραγούδι και η Ελισάβετ Βερούλη στο τραγούδι και την κιθάρα, αποχαιρετούν τον άνθρωπο, που, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στην

ΕΡΤ Χανίων ο Γ. Λουτσέτης, είχε πάντα την πόρτα της αίθουσας «Μάνος Κατράκης» ανοιχτή, στις καλλιτεχνικές τους αναζητήσεις και ανησυχίες. «Ο Μανώλης Πουλής έφυγε κάνοντας σχέδια. Ακόμα και το τελευταίο βράδυ είχε πρόβα με το Θεατρικό Κύκλο» τόνισε ο κ. Λουτσέτης και πρόσθεσε ότι δε μπαίνει τελεία σ’ αυτή την προσπάθεια, μπαίνει μια άνω τελεία, γιατί τα ξαφνικά γεγονότα χρειάζονται χρόνο, μέχρι να περάσουν στο επόμενο στάδιο.

Στην αυριανή παράσταση θα γίνει αναδρομή σε μουσικές και τραγούδια που έχουν παρουσιαστεί όλα αυτά τα χρόνια στην Αίθουσα «Μάνος Κατράκης». Συμμετέχει επίσης ο Χάρης Αργυρόπουλος από την ομάδα του «Θεατρικού Κύκλου» και η Κατερίνα Παπαδάκη.

Ελισάβετ Βερούλη: τραγούδι-κιθάρα Γιώργος Λουτσέτης: πιάνο-τραγούδι

Ώρα έναρξης: 21:30 ακριβώς! Είσοδος με ελεύθερη οικονομική συνεισφορά

Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για να καλύψουν τις ανάγκες της Αίθουσας «Μάνος Κατράκης».

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ Χανίων ο Γιώργος Λουτσέτης:

Keywords
Τυχαία Θέματα