Δράμα: Ένας χρόνος λειτουργίας του Περιφερειακού Τμήματος Δράμας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

13:16 4/3/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Με αφορμή τον ένα χρόνο λειτουργίας του Ερυθρού Σταυρού Δράμας, εκδήλωση – ημερίδα υγείας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Δημαρχείο Δράμας. Ομιλητές θα είναι οι: Dr Κ. Ξενοφών Κροκίδης Παθολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Μάϊνζ Γερμανίας – Διευθυντής ΕΣΥ στο Γενικό Νοσοκομείο καβάλας και Αντιπρόεδρος Π.Τ. Ερυθρού Σταυρού Καβάλας και ο Dr Ανδρέας Ξάνθης Ειδικός Παθολόγος, Διδάκτωρ

ΑΠΘ με μεταπτυχιακό στα Εγκεφαλικά Επεισόδια ΔΠΘ.

Εντωμεταξύ το Περιφερειακό Τμήμα Δράμας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ετοιμάζει εκπαίδευση Νέας σειράς Εθελοντών Νοσηλευτικής, η οποία θα ξεκινήσει το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου. Η εκπαίδευση παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ και απευθύνεται σε Άνδρες και Γυναίκες (ηλικίας από 18 έως 65), κατόχους απολυτηρίου Λυκείου ή άλλου ισοτίμου τίτλου του Εξωτερικού, οι οποίοι να έχουν διάθεση εθελοντικής προσφοράς.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητική εκπαίδευση (μαθήματα Νοσηλευτικής, Πρώτων βοηθειών, Ανατομίας, Παθολογίας, Χειρουργικής και Διαιτολογίας) καθώς επίσης και πρακτική άσκηση στο Νοσοκομείο Δράμας. Τα μαθήματα θα γίνονται 2 φορές την εβδομάδα τις απογευματινές ώρες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο 2521032360.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα